X Xoxoxo Kilopat Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 81 4 Aralık 2022 #1 İnternetteki belgece binlerce isim var ancak kaç tane isim olduğunu bulmamaız için hangi tuş kombinasyonu lazım yardım edebilir misiniz?
İnternetteki belgece binlerce isim var ancak kaç tane isim olduğunu bulmamaız için hangi tuş kombinasyonu lazım yardım edebilir misiniz?
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 4 Aralık 2022 #2 Xoxoxo dedi: İnternetteki belgece binlerce isim var ancak kaç tane isim olduğunu bulmamaız için hangi tuş kombinasyonu lazım yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Shift ile verileri seçtiğiniz zaman sağ altta yazıyor. Video
Xoxoxo dedi: İnternetteki belgece binlerce isim var ancak kaç tane isim olduğunu bulmamaız için hangi tuş kombinasyonu lazım yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Shift ile verileri seçtiğiniz zaman sağ altta yazıyor. Video
X Xoxoxo Kilopat Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 81 4 Aralık 2022 #3 brkyozell dedi: Shift ile verileri seçtiğiniz zaman sağ altta yazıyor. Video Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim hallettim
brkyozell dedi: Shift ile verileri seçtiğiniz zaman sağ altta yazıyor. Video Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim hallettim