Tarıkımo Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Haziran 2025 #1 Excel öğrenmeye başladım, videoda yeni kural ekleme kısmı üstteki gibi bende ise aşağıdaki gibi. Videodakini yapamıyorum, bu neden olur?
Excel öğrenmeye başladım, videoda yeni kural ekleme kısmı üstteki gibi bende ise aşağıdaki gibi. Videodakini yapamıyorum, bu neden olur?
Çözüm B B bytesbix 19 Haziran 2025 Videoda Excel uygulaması üzerinden anlatılmış. Siz Excel Online kullanıyorsunuz, yani tarayıcı üzerinden.
Videoda Excel uygulaması üzerinden anlatılmış. Siz Excel Online kullanıyorsunuz, yani tarayıcı üzerinden.
B bytesbix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 1.075 Çözümler 38 19 Haziran 2025 #2 Videoda Excel uygulaması üzerinden anlatılmış. Siz Excel Online kullanıyorsunuz, yani tarayıcı üzerinden. Artı 0 Eksi Çözüm
Videoda Excel uygulaması üzerinden anlatılmış. Siz Excel Online kullanıyorsunuz, yani tarayıcı üzerinden.