Excel'de atılan düzenlenebilir dosyayı kaydetmek için premium gerekli mi?

burk19

Hectopat
Arkadaşlar bana Excel dosyayı gönderdi bir hocam. Bunu doldurmam gerekiyor ben de Excel indirdim Microsoft hesabımla giriş yaptım. Bu dosyayı ortak kullanacağız dedi yani ben doldurunca onda da gözükcek. Ama nasıl kaydediceğimi anlamadım. Premium hesap mı istiyor kaydetmek için ne yapacağım?

Drive üzerinden paylaşım mı açtı?
Excel, Chrome ya da farklı bir browser sekmesinde mi açılıyor?
Eğer öyleyse sen yapacaklarını yap otomatik kayıt eder o.

Drive üzerinden paylaşım mı açtı?
Excel, Chrome ya da farklı bir browser sekmesinde mi açılıyor?
Eğer öyleyse sen yapacaklarını yap otomatik kayıt eder o.

Excel'de açılıyor. Drive paylasımı evet. Link WhatsApp'tan atıldı.

Office 365 Excel'i şirkette tabletlerde de kullanıyorduk ve dosyaya yaptığımız değişiklikler anında kaydediliyordu online olarak ek bir kayıt operasyonuna gerek kalmadan. Tabi Sharepoint yazılımı vardı bu işi organize eden. Belki kişisel kullanımda da benzer bir durum mevcuttur (Onedrive vb.). Sol üst tarafta alet çubuğu üzerinde "kaydedildi", "çevrimdışı çalışılıyor" vb. uyarılar görüyor olmanız lazım durum bu ise.

Hocanıza sormak tabi ki daha çabuk cevap almanızı sağlayabilir.

Sordum tabii ki de. Sağ olun.

Kendisi de otomatik kaydoluyor dedi ama Excel dosyasına tekrar girdiğimde kaydedilmiş olmuyor.

Son düzenleme:
Sordum tabii ki de. Sağ olun.

Kendisi de otomatik kaydoluyor dedi ama Excel dosyasına tekrar girdiğimde kaydedilmiş olmuyor.

Şunlara bir bakın isterseniz:

Otomatik Kaydetme’yi nasıl etkinleştiririm? - Microsoft Desteği

Edit: Link etkinleşmiyor. Neden bilmiyorum. Yukarıdaki cümleyi aratabilirsiniz

Çıkmak isteyince kaydedilsin mi diye mesaj alıyorum. Kaydetmek isteyince böyle bir durum oluyor.

Şunlara bir bakın isterseniz:

Otomatik Kaydetme’yi nasıl etkinleştiririm? - Microsoft Desteği
Bakıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241230_195233.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 19
Çıkmak isteyince kaydedilsin mi diye mesaj alıyorum. Kaydetmek isteyince böyle bir durum oluyor.

Bakıyorum.

Hesabınıza giriş yaptığınıza emin misiniz? 365 bedava kullanılan bir ürün değil, öğrenci de olsanız aylık bir ücret ile abone olmanız gerekiyor diye biliyorum.

Açıkçası kendim hala lisanslı 2010 kullanmaktayım, 365 konusunu biraz uzaktan, çalıştığım şirkette kullanıldığı için ve az miktarda biliyorum.

Evet hesabıma giriş yapılı.
Sağ olun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…