R Revan1378 Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 132 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #1 Sınıf listesi yaptım fakat sayfayı tam olarak doldurmuyor bunu nasıl tam sayfa olarak yapacağım? Ya da ekran alıntısı alıp o şekilmi çıkarsam? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2025
Sınıf listesi yaptım fakat sayfayı tam olarak doldurmuyor bunu nasıl tam sayfa olarak yapacağım? Ya da ekran alıntısı alıp o şekilmi çıkarsam?
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.499 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #2 Sayfayı tam doldurmuyordan ne kastettiğinizi anlayamadım. Çıktı alırken mi?
R Revan1378 Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 132 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #3 dolob dedi: Sayfayı tam doldurmuyordan ne kastettiğinizi anlayamadım. Çıktı alırken mi? Genişletmek için tıkla... evet çıktı alıcağım zaman sayfayı tam doldurmayacak değilmi?
dolob dedi: Sayfayı tam doldurmuyordan ne kastettiğinizi anlayamadım. Çıktı alırken mi? Genişletmek için tıkla... evet çıktı alıcağım zaman sayfayı tam doldurmayacak değilmi?
dolob Hectopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 3.499 Çözümler 74 Yer Spica, Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #4 Üst menüde => Sayfa Düzeni => Kenar Boşlukları'na gidin. Altta özel Kenar Boşlukları'nı seçerek dilediğin gibi ayarlayabilirsin. Aşağıdaki videolardan farklı şekillerde ve daha kapsamlı bilgiler edinebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Üst menüde => Sayfa Düzeni => Kenar Boşlukları'na gidin. Altta özel Kenar Boşlukları'nı seçerek dilediğin gibi ayarlayabilirsin. Aşağıdaki videolardan farklı şekillerde ve daha kapsamlı bilgiler edinebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et