Exceria G2 vs Adata Legend 710

• Konuyu başlatan 1and0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 71

1and0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. HDD bozulduğu için kendime M.2 SSD almak istiyorum. Haftada 1 2 arkadaşlarla GTA'ya da Valorant giriyoruz, yani fazla oyun girmiyorum. Bu yüzden de en ucuz şekilde bu işten cıkmak istiyorum. Kioxia alsam beni uzun süre idare eder mi yoksa 500 lira fazladan verip Adata'nınkini mi almalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. HDD bozulduğu için kendime M.2 SSD almak istiyorum. Haftada 1 2 arkadaşlarla GTA'ya da Valorant giriyoruz, yani fazla oyun girmiyorum. Bu yüzden de en ucuz şekilde bu işten cıkmak istiyorum. Kioxia alsam beni uzun süre idare eder mi yoksa 500 lira fazladan verip Adata'nınkini mi almalıyım sizce?
Exceria alabilirsiniz.

AData'yı bilmiyorum ancak laptop kullanıyorsanız kesinlikle Exceria G2 almayın. Bakır soğutucu ile birlikte kullanmama rağmen sadece oyun oynarken yani SSD tam kapasitede çalışmıyorken 75 derece oluyordu. Yanlış hatırlamıyorsam soğutucu olmadan kullanan birisi 95 derece görmüştü.

Adata çöp, ondan uzak durun. 512GB olarakta Exceria G2 rakipsiz durumda.

Windows kurmayacaksanız sırf serin diye bunu da seçebilirsiniz:
SN580'de var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı