Hangi SSD'yi seçmem gerektiğini belirlemede kararsız kaldım. Bu üçünden hangisini tavsiye edersiniz?
Anakartım SATA3 destekliyor. Bütçem 1650TL ve bu SSD'lerden birini almak istiyorum. Eğer bu seçeneklerden birisi iyi bir tercihse veya daha iyi bir öneriniz varsa, bütçemi biraz daha artırarak daha kaliteli bir SSD alabilir miyim?
Hangi SSD'yi seçmem gerektiğini belirlemede kararsız kaldım. Bu üçünden hangisini tavsiye edersiniz?
Anakartım SATA3 destekliyor. Bütçem 1650TL ve bu SSD'lerden birini almak istiyorum. Eğer bu seçeneklerden birisi iyi bir tercihse veya daha iyi bir öneriniz varsa, bütçemi biraz daha artırarak daha kaliteli bir SSD alabilir miyim?
En ucuz Crucial MX500 CT1000MX500SSD1 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial MX500 CT1000MX500SSD1 SATA 3.0 2.5" 1 TB SSD özelliklerini incele, 2.259,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
A400 DRAM bulundurmasa da dahili 32MB SDRAM'e sahip kontrolcüsü var lakin bu kontrolcüsü pek iyi bir kontrolcü değil.