Exe dosyaları açılmıyor

HD Tune 5.75 indirin ve S.M.A.R T. verilerini paylaşın lütfen.

Üzgünüm, sanırım format atmak sorununuzu düzeltecektir. Sistem özellikleriniz yetiyor ise Windows 10'a geçmenizi tavsiye ederim.

Eğer herhangi bir çözüme ulaşamazsam tekrardan tek çözüm olarak tekrardan format atmayı deneyeceğim teşekkürler.

HD Tune 5.75 indirin ve s. M. A. R t. Verilerini paylaşın lütfen.

O programı ilk defa kullandığım için bir bilgim yok fazla ama sanırım eklediğim görsellerde ki alanı kasteddin.

Dosya Ekleri

• 1.png
    26 KB · Görüntüleme: 30
  • 2.png
    10,9 KB · Görüntüleme: 42
Peki driverlar güncel derken nasıl emin oldunuz? Yoksa Driver Booster ya da Driver Pack Solution vb. otomatik driver güncelleyen yazılım mı kullandınız?

Peki driverlar güncel derken nasıl emin oldunuz? Yoksa Driver Booster'ya da driver pack solution vb. otomatik driver güncelleyen yazılım mı kullandınız?

Ekran kartımı kendim güncelledim diğer driver yazılımları için " driverpack solution ek Driver Booster " kullandım bazı .exe dosyalarını açıyorum örneğin bu driver programları ve benzeri Spotify ve benzeri olsun fakat genel olarak .exe dosyalarını yükleyemiyorum çalıştıra bastıktan sonra önüme herhangi bir yükleme ekranı gelmiyor boş bir şekilde bir şey olmuyor.

Evet sorun da bu. Artık tavsiyem temiz kurulum yapıp bir daha böyle uygulamaları kullanmamanızdır. Temiz kurulum için ISO ararsanız aşağıdaki arşivimizi kullanabilirsiniz.

Yardımın için teşekkür ederim bugün tekrardan verdiğin ISO dosyalarını kullanarak temiz bir kurulum yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…