eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #1 Exe dosyaları kurulmuyor ne yaparsam yapayım exe dosyaları kurulmuyor ama açılıyor. Kurulmayan program: atom.js Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2020
Exe dosyaları kurulmuyor ne yaparsam yapayım exe dosyaları kurulmuyor ama açılıyor. Kurulmayan program: atom.js
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 28 Temmuz 2020 #2 .exe formatındaki dosyaları açtığınızda indirmek istediğiniz yazılımın kurulum ekranı mı gelmiyor? Kurulum ekranı geldiğinde dosya konumunu mu ayarlayamıyorsunuz? Atom yazılımı dışında hangi kurulum dosyaları başarısızlıkla sonuçlanıyor?
.exe formatındaki dosyaları açtığınızda indirmek istediğiniz yazılımın kurulum ekranı mı gelmiyor? Kurulum ekranı geldiğinde dosya konumunu mu ayarlayamıyorsunuz? Atom yazılımı dışında hangi kurulum dosyaları başarısızlıkla sonuçlanıyor?
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #3 Elocutionear dedi: .exe formatındaki dosyaları açtığınızda indirmek istediğiniz yazılımın kurulum ekranı mı gelmiyor? Kurulum ekranı geldiğinde dosya konumunu mu ayarlayamıyorsunuz? atom yazılımı dışında hangi kurulum dosyaları başarısızlıkla sonuçlanıyor? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözmüştüm sağ olun
Elocutionear dedi: .exe formatındaki dosyaları açtığınızda indirmek istediğiniz yazılımın kurulum ekranı mı gelmiyor? Kurulum ekranı geldiğinde dosya konumunu mu ayarlayamıyorsunuz? atom yazılımı dışında hangi kurulum dosyaları başarısızlıkla sonuçlanıyor? Genişletmek için tıkla... Sorunu çözmüştüm sağ olun
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 28 Temmuz 2020 #4 @Dilencinin Kölesi, rica ederim fakat çözüm yönteminizi belirtmeniz gerekiyor.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #5 Elocutionear dedi: @Dilencinin Kölesi, rica ederim fakat çözüm yönteminizi belirtmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... CMD'ye sfc/scannow yazdım.
Elocutionear dedi: @Dilencinin Kölesi, rica ederim fakat çözüm yönteminizi belirtmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... CMD'ye sfc/scannow yazdım.
K kadircyln Decapat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #6 LPG Kaçakçisi dedi: CMD'ye sfc/scannow yazdım. Genişletmek için tıkla... bu ne yapıyor, amacı ne komutun?
LPG Kaçakçisi dedi: CMD'ye sfc/scannow yazdım. Genişletmek için tıkla... bu ne yapıyor, amacı ne komutun?
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.019 Makaleler 1 Çözümler 92 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 27 Şubat 2022 #7 kadircyln dedi: bu ne yapıyor, amacı ne komutun? Genişletmek için tıkla... SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net
kadircyln dedi: bu ne yapıyor, amacı ne komutun? Genişletmek için tıkla... SFC /scannow komutu nedir? Ne işe yarar? SFC /scannow nedir ve ne işe yarar? www.technopat.net