virüs totale attım temiz dedi ama cmd açılmıştı daha demin bende hemen sildim tekrar yükliyeyimmiDosyayı VirusTotal ile taratıp buraya atın bakalım. Bu arada ne bu hile falan mı?
Node.js kurulum dosyası gibi duruyor, öyleyse güvenle indirebilirsin sorun yok.Merhaba, Roblox'a https://nodejs.org/dist/v22.16.0/node-v22.16.0-x64.msi bunu yükleyeceğim. Sizce virüslü mü? Hesaplarımı çalarlar mı?
Node.js kurulum dosyası gibi duruyor hocam, JavaScript'e benzer bir yazılım dili gibi düşünebilirsiniz.Dosyayı incemek lazım bilmiyorum. Eğer yeni bir dosya ise o yüzden temiz çıkmış da olabilir. Eğer yeni değil ve VirusTotal sonucu temiz ise bir sorun göremiyorum. Ama dosyayı inceleyin derim. Ayrıca ne bu hocam hile falan mı? Eğer hile gibi bir şey ise kullanmanızı tavsiye etmem.
ama paralıDosyayı incemek lazım bilmiyorum. Eğer yeni bir dosya ise o yüzden temiz çıkmış da olabilir. Eğer yeni değil ve VirusTotal sonucu temiz ise bir sorun göremiyorum. Ama dosyayı inceleyin derim. Ayrıca ne bu hocam hile falan mı? Eğer hile gibi bir şey ise kullanmanızı tavsiye etmem.
Paralı parasız, hiçbir türlü hileyi önermiyorum. Kul hakkı yeme, adam gibi oyna.hile
ama paralı
Paralı parasız, hiçbir türlü hileyi önermiyorum. Kul hakkı yeme, adam gibi oyna.
Adam gibi oynamıyorsun.Nasihat verceksen işine git kardeşim ben adam gibi oynuyorum.