ulas yilmaz Femtopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #11 sanırım temızledım yardımınız ıçın cok tesekkurler
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 15 Ocak 2021 #12 Hocam sıkıntı yok. Malwarebytes malware bulmadıysa sıkıntı yoktur. Gene içinizde korku var ise kaspersky ile tarama yapabilirsiniz.
Hocam sıkıntı yok. Malwarebytes malware bulmadıysa sıkıntı yoktur. Gene içinizde korku var ise kaspersky ile tarama yapabilirsiniz.
ulas yilmaz Femtopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #13 teresamendoza dedi: Hocam sıkıntı yok. Malwarebytes malware bulmadıysa sıkıntı yoktur. Gene içinizde korku var ise kaspersky ile tarama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... içim rahatladı trojan uyarısı verır vermez 1dk ıcınde sıldım inş bişe olmaz
teresamendoza dedi: Hocam sıkıntı yok. Malwarebytes malware bulmadıysa sıkıntı yoktur. Gene içinizde korku var ise kaspersky ile tarama yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... içim rahatladı trojan uyarısı verır vermez 1dk ıcınde sıldım inş bişe olmaz