0x90 Femtopat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 33 20 Şubat 2024 #61 harmanprecious dedi: Dediğim gibi hocam piyasadaki tüm yetişkin oyunları çeviren platformlar Turbo Studio ile oyunların compile edilmiş versiyonunu yayınlıyor. Ortada kurulum kısmı yok. Sanal bir makine penceresinde EXE dosyasını kullanıcıya sunuyor bu program. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Elinizde Turbo Studio tarafından compile edilmiş herhangi bir binary var mı? İncelemek isterim.
harmanprecious dedi: Dediğim gibi hocam piyasadaki tüm yetişkin oyunları çeviren platformlar Turbo Studio ile oyunların compile edilmiş versiyonunu yayınlıyor. Ortada kurulum kısmı yok. Sanal bir makine penceresinde EXE dosyasını kullanıcıya sunuyor bu program. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Elinizde Turbo Studio tarafından compile edilmiş herhangi bir binary var mı? İncelemek isterim.
harmanprecious Megapat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 213 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #62 Çok yüksek boyutlu oluyorlar ayrıca nasıl decompile edileceğini biliyorum fakat burada paylaşmak istemiyorum.
Çok yüksek boyutlu oluyorlar ayrıca nasıl decompile edileceğini biliyorum fakat burada paylaşmak istemiyorum.