Arkadaşlar elimde exe formatında flash dosyası var. Android üzerinde çalışan bir uygulamanın XML dosyasındaki linkten indirdim. uygulama kendisi bu linkteki exe şeklindeki flash dosyasını açıyor. Bu uygulamaya girmeden indirdiğim exe şeklindeki flashı android üzerinde nasıl açabilirim? Android programlama ile de kod örneği olabilir.
Eski sorulardan bazılarını okudum cevap verecek arkadaşlardan ricam android üzerinde exe uygulama oyun kurma gibi bir şey sormuyorum. Özetlemem gerekirse merak ettiğim sadece şu : bir uygulama bir linkteki exe dosyasını okuyup bunu flash olarak açıyor ben ise XML dosyasından o exe dosyasını indirdim ve bunu kendim nasıl açabilirim?
Eski sorulardan bazılarını okudum cevap verecek arkadaşlardan ricam android üzerinde exe uygulama oyun kurma gibi bir şey sormuyorum. Özetlemem gerekirse merak ettiğim sadece şu : bir uygulama bir linkteki exe dosyasını okuyup bunu flash olarak açıyor ben ise XML dosyasından o exe dosyasını indirdim ve bunu kendim nasıl açabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: