S SeeYouT Decapat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #1 Nasıl .exe kodlama dili belirlenir?
Robotların Efendisi Femtopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 117 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #2 Ne demek istediğinizi anlamadım. Biraz daha açar mısınız?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.249 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer Türkiye 11 Nisan 2023 #3 Ne demek istiyorsunuz?
5 565148 Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 643 Çözümler 8 11 Nisan 2023 #4 SeeYouT dedi: Nasıl .exe kodlama dili belirlenir? Genişletmek için tıkla... Sanırım sonu exe ile biten programlar yazmak istiyorsunuz durum buysa istediğiniz tüm dilleri yapabilirsiniz web tasarım dışındaki tüm programlama dillerinde öyle veya böyle exe çeviricileri bulunuyor.
SeeYouT dedi: Nasıl .exe kodlama dili belirlenir? Genişletmek için tıkla... Sanırım sonu exe ile biten programlar yazmak istiyorsunuz durum buysa istediğiniz tüm dilleri yapabilirsiniz web tasarım dışındaki tüm programlama dillerinde öyle veya böyle exe çeviricileri bulunuyor.
S SeeYouT Decapat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #5 Robotların Efendisi dedi: Ne demek istediğinizi anlamadım. Biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Elimde bir .exe dosyası var kodlarına erişmek istiyorum fakat hangi kodlama dili ile (c++ vb.) yazıldığını belirlemem gerek
Robotların Efendisi dedi: Ne demek istediğinizi anlamadım. Biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... Elimde bir .exe dosyası var kodlarına erişmek istiyorum fakat hangi kodlama dili ile (c++ vb.) yazıldığını belirlemem gerek
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.694 Çözümler 3 11 Nisan 2023 #6 SeeYouT dedi: Elimde bir .exe dosyası var kodlarına erişmek istiyorum fakat hangi kodlama dili ile (c++ vb.) yazıldığını belirlemem gerek Genişletmek için tıkla... C++ ise erişemezsin C# ise koruma yoksa kolay erişirsin. Detect It Easy ile şifreleme türüne bakabilirsin.
SeeYouT dedi: Elimde bir .exe dosyası var kodlarına erişmek istiyorum fakat hangi kodlama dili ile (c++ vb.) yazıldığını belirlemem gerek Genişletmek için tıkla... C++ ise erişemezsin C# ise koruma yoksa kolay erişirsin. Detect It Easy ile şifreleme türüne bakabilirsin.
Robotların Efendisi Femtopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 117 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #7 SeeYouT dedi: Elimde bir .exe dosyası var kodlarına erişmek istiyorum fakat hangi kodlama dili ile (c++ vb.) yazıldığını belirlemem gerek Genişletmek için tıkla... Hocam o .exe dosyasını "Notepad++" uygulamasını indirip onunla açın o zaman gözükür. Notepad++ websitesi
SeeYouT dedi: Elimde bir .exe dosyası var kodlarına erişmek istiyorum fakat hangi kodlama dili ile (c++ vb.) yazıldığını belirlemem gerek Genişletmek için tıkla... Hocam o .exe dosyasını "Notepad++" uygulamasını indirip onunla açın o zaman gözükür. Notepad++ websitesi
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.249 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer Türkiye 11 Nisan 2023 #8 Nasıl bir uygulama? (Örn. oyunların açılmasını sağlayan exe dosyasıysa ona erişemezsiniz.)
S SeeYouT Decapat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #9 Robotların Efendisi dedi: Hocam o .exe dosyasını "Notepad++" uygulamasını indirip onunla açın o zaman gözükür. Notepad++ websitesi Genişletmek için tıkla... Yüklü Visual code Studio deniyordum deneyeyim şimdi
Robotların Efendisi dedi: Hocam o .exe dosyasını "Notepad++" uygulamasını indirip onunla açın o zaman gözükür. Notepad++ websitesi Genişletmek için tıkla... Yüklü Visual code Studio deniyordum deneyeyim şimdi
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.694 Çözümler 3 11 Nisan 2023 #10 SeeYouT dedi: Yüklü Visual code Studio deniyordum deneyeyim şimdi Genişletmek için tıkla... Visual Studio Code ile kodlarına bakamazsın.
SeeYouT dedi: Yüklü Visual code Studio deniyordum deneyeyim şimdi Genişletmek için tıkla... Visual Studio Code ile kodlarına bakamazsın.