A avsaaaa Kilopat Katılım 17 Temmuz 2016 Mesajlar 9 23 Ocak 2024 #1 VirusTotal sonucuna bırakıyorum ne düşünüyorsunuz çalıştırmalı mıyım ? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Fitgirl resmi sitesinden RE village Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2024
VirusTotal sonucuna bırakıyorum ne düşünüyorsunuz çalıştırmalı mıyım ? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Fitgirl resmi sitesinden RE village
Çözüm Şebnem Ferah 23 Ocak 2024 avsaaaa dedi: Fitgirl resmi sitesinden RE village Genişletmek için tıkla... Güvenilir, açabilirsiniz.
avsaaaa dedi: Fitgirl resmi sitesinden RE village Genişletmek için tıkla... Güvenilir, açabilirsiniz.
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #11 avsaaaa dedi: FitGirl resmi sitesinden RE Village FitGirl resmi sitesinden RE Village Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam crack olduğu için Microsoft uyarı vermiş virüs kısmına bakarsanız crack yazıyor. Artı 0 Eksi
avsaaaa dedi: FitGirl resmi sitesinden RE Village FitGirl resmi sitesinden RE Village Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam crack olduğu için Microsoft uyarı vermiş virüs kısmına bakarsanız crack yazıyor.
KS KS A avsaaaa Kilopat Katılım 17 Temmuz 2016 Mesajlar 9 23 Ocak 2024 #12 mr.pro dedi: Normalde inmemesi gereken bir şeyse virüs olabilir ama eğer güvenilen bir yerden indirdiysen ve EXE dosyasının ineceğini biliyorsan güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Fitgirl resmi sitesinden RE village indirdim. Microsoft def setup exe yi silmiş virüs görmüş. Artı 0 Eksi
mr.pro dedi: Normalde inmemesi gereken bir şeyse virüs olabilir ama eğer güvenilen bir yerden indirdiysen ve EXE dosyasının ineceğini biliyorsan güvenlidir. Genişletmek için tıkla... Fitgirl resmi sitesinden RE village indirdim. Microsoft def setup exe yi silmiş virüs görmüş.