Exıtbs: Start hatası

ugurdmrl67

Hectopat
Merhabalar,
i7-10750H - UHD630 sistemli laptopa Big Sur kurmaya çalışıyorum. Vermiş olduğunuz kurulum imajında "laptop-Coffee Lake Plus and comet Lake" Config dosyasını kullandım ancak USB üzerinden Boot edip OpenCore'dan macOS install seçtiğim zaman exıtbs: Start hatasını alıyorum ve USB'nin gücü kesiliyor. "Laptop-Coffee Lake and whiskey Lake" Config'i ile denediğim zaman kurulum ekranına geçebildim ancak çok stabil gelmedi bu Config ve kurulum sonrasında ekran kartını tanıtmak güç olabilir diye kurmadım sistemi. Comet Lake laptop Config'i için nasıl bir fix uygulayabilirim acaba?

Çok stabil gelmedi derken, ne oldu da stabil olmadığına karar verdiniz? Kurulum sonrası iGPU tanıtma rehberimiz mevcut, zorluk çekerseniz onun için konu açabilirsiniz.
Daha önce mojave kurulumu vs. yapmıştım ve kurulum ekranında bu kadar takıldığını görmemiştim. Şuan kuruluma geçtiğimde kurulumda disk izlencesine vs. girdiğimde bilgisayarın kastığını hissediyorum. Gpu hızlandırmasından kaynaklı olmadığına eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…