Exıtbs: Start hatası

ugurdmrl67

Hectopat
Katılım
6 Mart 2019
Mesajlar
28
Merhabalar,
i7-10750H - UHD630 sistemli laptopa Big Sur kurmaya çalışıyorum. Vermiş olduğunuz kurulum imajında "laptop-Coffee Lake Plus and comet Lake" Config dosyasını kullandım ancak USB üzerinden Boot edip OpenCore'dan macOS install seçtiğim zaman exıtbs: Start hatasını alıyorum ve USB'nin gücü kesiliyor. "Laptop-Coffee Lake and whiskey Lake" Config'i ile denediğim zaman kurulum ekranına geçebildim ancak çok stabil gelmedi bu Config ve kurulum sonrasında ekran kartını tanıtmak güç olabilir diye kurmadım sistemi. Comet Lake laptop Config'i için nasıl bir fix uygulayabilirim acaba?
 
Çok stabil gelmedi derken, ne oldu da stabil olmadığına karar verdiniz? Kurulum sonrası iGPU tanıtma rehberimiz mevcut, zorluk çekerseniz onun için konu açabilirsiniz.
Daha önce mojave kurulumu vs. yapmıştım ve kurulum ekranında bu kadar takıldığını görmemiştim. Şuan kuruluma geçtiğimde kurulumda disk izlencesine vs. girdiğimde bilgisayarın kastığını hissediyorum. Gpu hızlandırmasından kaynaklı olmadığına eminim
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı