Exitlag abonelik iadesi alınabilir mi?

Qwains

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Turkey
Daha fazla  
Exitlag'ın deneme sürümünü kullanmak istiyordum yanlışlıkla yıllık abone oldum ve hesabımdan 1700TL çekildi. Ticket açtım dün fakat hala geri dönüş alamadım. İade almam mümkün mü? Yoksa üstüne bir soğuk su mu içeyim?

1745413434769.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, ben de TikTok'taki cerium IQ uygulamasının deneme sürümünü merak edip bir deneyim yaşamıştım. Deneme süresi bittikten sonra, aradan aylar geçmesine rağmen hesabımdan iki aydır abonelik ücreti kesildiğini fark ettim. Uygulama ekibine ulaşmak oldukça zordu ama sonunda iletişim kurabildim. Aboneliği kullanmadığımı ve hesabımı sildiğimi belirttim. İlk etapta klasik “maalesef iade yapamıyoruz” yanıtını verdiler. Ancak burada gerçekten ChatGPT'nin hakkını vermek lazım. Onun yönlendirmesiyle yazdığım şekilde mail atınca, ilk başta yine olumsuz dönüş aldım. Yine de GPT'nin önerdiği yaklaşımla bir kez daha yanıt verdim ve bu sefer olumlu dönüş aldım. Sonuç olarak tam iade aldım.
Demem o ki, en kötü senaryoda bir aylık abonelik ücreti kesilmiş olabilir, ama benim deneyimime göre iade alma şansı yüksek. Pes etmemekte fayda var.

ExitLag'ın deneme sürümünü kullanmak istiyordum yanlışlıkla yıllık abone oldum ve hesabımdan 1700TL çekildi. Ticket açtım dün fakat hala geri dönüş alamadım. İade almam mümkün mü? Yoksa üstüne bir soğuk su mu içeyim?

Eki Görüntüle 2476141

@Qwains
Bende aynı hatayı yaptım acaba geri ödeme alabildin mi?

@Qwains
Bende aynı hatayı yaptım acaba geri ödeme alabildin mi?
aldım hocam ticket açmıştım destek ile ingilizce mesajlaşarak hallettik sen de öyle yap yaklaşık 1-2 hafta içinde iade oldu. Ticketlara biraz geç cevap veriyorlar telaşlanma.

80 liralık bir kesinti de olmuştu sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı