Shwyy Centipat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Valorant oynarken exitlag kullanmak ban sebebi midir? Çok fazla pingim var kullanmak istiyorum.
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.392 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #2 Shwyy dedi: Valorant oynarken exitlag kullanmak ban sebebi midir? Çok fazla pingim var kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç sanmam sponsor yayıncıları var kullanan.
Shwyy dedi: Valorant oynarken exitlag kullanmak ban sebebi midir? Çok fazla pingim var kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç sanmam sponsor yayıncıları var kullanan.
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Kasım 2023 #3 Shwyy dedi: Valorant oynarken exitlag kullanmak ban sebebi midir? Çok fazla pingim var kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... VPN kullanmakla aynı şey. Ban sebebi olacağını düşünmüyorum.
Shwyy dedi: Valorant oynarken exitlag kullanmak ban sebebi midir? Çok fazla pingim var kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... VPN kullanmakla aynı şey. Ban sebebi olacağını düşünmüyorum.
Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #4 Fortnite TR de aşırı kullanan vardı halada var ban riski yoktur büyük ihtimal.