Biliyoruz ki Roblox da erişim engeli var bu yüzden de GoodbyeDPI turkey kullanıyorum. Sadece GoodbyeDPI kullanarak Roblox açılmadığı için yanında WARP'ın DNS halini de kullanıyorum ve böyle yaptığımdan sorumsuzca Roblox açılyor. Ama benim merak ettiğim şey exitlag adlı uygulamada Roblox'da ping düşürmesi için çalıştırmak. Çalıştırdığımda proxy olarak çalışıyor fakat bu sefer çalışınca Roblox'u bırak hiçbir siteye giremiyorum. Bunun sebebi GoodbyeDPI mı? WARP kapatınca da sorun çözülmedi. Veya exitlagı şu an erişim engeli varken kullanmak mümkün mü?
Exitlag zaten kendi sunucuları üzerinden seni oyuna sokmuyor mu? Yani sen direkt roblox sunucularına bağlanmıyorsun, exitlag sunucularına bağlanıyorsun o seni roblox sunucusuna yönlendiriyor. Bu yüzden zaten goodbyedpi kullanmana gerek yok direkt exitlag ile oyuna girebilmen lazım.
Exitlag zaten kendi sunucuları üzerinden seni oyuna sokmuyor mu? Yani sen direkt Roblox sunucularına bağlanmıyorsun, exitlag sunucularına bağlanıyorsun o seni Roblox sunucusuna yönlendiriyor. Bu yüzden zaten GoodbyeDPI kullanmana gerek yok direkt exitlag ile oyuna girebilmen lazım.
Şimdi denedim sistem dediğim gibi değilmiş. Exitlag'ın çalışma mantığını tam anlayamadım ama ByeDPI ile Roblox'u açıp üstüne Exitlag'ı da çalıştırdım bir sorun olmadı.