Çözüldü ExitLag indirdikten sonra GoodbyeDPI turkey çalışmayı bıraktı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheMeteAdam

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11600K, 16 GB Team Force 3200 mhz 16Cl, Sandisk SN570 500GB, Toshiba Mq01abd100 1TB, Rx 7600, MSI H510M-A PRO.
Meslek
Day Trader
Arkadaşlar soru başlıktaki gibi. GoodbyeDPI kapa aç yapmayı denedim ancak olmadı. ExitLag'ın ayarlarında çok bir şey değiştirmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@TheMeteAdam NextDNS ile kendi DNS adresinizi oluşturup ona bağlanın. Trafik loglarından uygulamaların bağlantı isteği attığı yerleri görebilirsiniz.
ExitLag cihaz için VPN oluşturup pingi o şekilde azaltmaya çalışıyor. Cihazda ExitLag'ın oluşturduğu protokol çalıştığından GoodbyeDPI'ın çalışmaması normal.

Onun yerine direkt Zapret kullanın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Olmuyor ki bu. Roblox ve Discord için denedim. Siteleri zaten açılıyor, önemli olan uygulamalarının açılması. Uygulamaların domainini nasıl bulacağım veya test edeceğim?

Olmuyor ki bu. Roblox ve Discord için denedim. Siteleri zaten açılıyor, önemli olan uygulamalarının açılması. Uygulamaların domainini nasıl bulacağım veya test edeceğim?
Uygulamaların domainleri discord.com ve roblox.com zaten.

İstemcilere girebilme mevzusunu Keenetic modemde Linux'la çözmüştüm de Windows'ta işler değişebilir.

Servis oluşturma dosyasındaki parametreleri bununla değiştirip kullanmayı deneyebilir misiniz?
Kod:
set ARGS=^
--wf-13=ipv4 --wf-tcp=80 --dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=6 --dpi-desync-repeats=2^
--wf-13=ipv4 --wf-tcp=443 --hostspell-hoSt^
--wf-13=ipv6 --wf-tcp=80 --hostspell-hoSt^
--wf-13=ipv6 --wf-tcp=443 --dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=6 --dpi-desync-repeats=2^
--wf-13=ipv4 --wf-udp --dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=6 --dpi-desync-repeats=2^
--wf-13=ipv6 --wf-udp --dpi-desync=fake --dpi-desync-ttl=6 --dpi-desync-repeats=2

Verdiğiniz kodlar çalışmadı. Uygulamaların domainleri o olabilir ancak bende zaten site olarak açılıyorlar yasak geldiğinden beri. Ancak uygulamaları hata veriyordu. Test yaptığımda bana sadece AVAILABLE without bypass yazdı. bypass denemeleri de var ancak bypass ne denediyse UNAVAILABLE yazdı.

@TheMeteAdam NextDNS ile kendi DNS adresinizi oluşturup ona bağlanın. Trafik loglarından uygulamaların bağlantı isteği attığı yerleri görebilirsiniz.
Tam olarak bunu yapmadım ancak NextDNS uygulamasını indirip bağlandım ve işler yolunda gibi yani çalışıyor. Ancak bu NextDNS paralı mı yani belli bir zaman sonra çalışmayı bırakır mı acaba?

Testin seviyesini biraz artırabilirsiniz o zaman. Ya da testin seviyesi aynı kalıp deneme adedini artırabilirsiniz. Ben 4 yapıyordum, ama o kadar da süresi artıyor, onu bilmek lazım. Test bitince de AVAILABLE olanlar listeleniyor zaten.

İlla çıkar da detaylı test lazım. Ama Windows'ta Linux'taki gibi takır takır yapmıyor. En son seviyesini miydi hatırlamıyorum, Windows'ta yapmıştım ve 12 saati geçmişti test ve hâlâ devam ediyordu. En son iptal ettim.

1. veya 2. seviyeye alıp 2 veya 4 adet deneme yaptırabilirsiniz.

Tam olarak bunu yapmadım ancak NextDNS uygulamasını indirip bağlandım ve işler yolunda gibi yani çalışıyor. Ancak bu NextDNS paralı mı yani belli bir zaman sonra çalışmayı bırakır mı acaba?

Hayır, açık kaynaklı ve para istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…