Berkanemir Centipat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 90 3 Aralık 2019 #11 Satyr dedi: Yukarıda videodaki ayarları uyguladınız mı? Genişletmek için tıkla... Regeditteki şeyleri uyguladım diye yazmıştım aynı şeyleri yapıyor
Satyr dedi: Yukarıda videodaki ayarları uyguladınız mı? Genişletmek için tıkla... Regeditteki şeyleri uyguladım diye yazmıştım aynı şeyleri yapıyor
S Satyr Decapat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 786 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kapalıyız 3 Aralık 2019 #12 Berkanemir dedi: Regeditteki şeyleri uyguladım diye yazmıştım aynı şeyleri yapıyor Genişletmek için tıkla... Anladım. En son çare Windows 10 Sıfırlama yapın veya yeni bir kullanıcı açın.
Berkanemir dedi: Regeditteki şeyleri uyguladım diye yazmıştım aynı şeyleri yapıyor Genişletmek için tıkla... Anladım. En son çare Windows 10 Sıfırlama yapın veya yeni bir kullanıcı açın.
Berkanemir Centipat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 90 3 Aralık 2019 #13 Satyr dedi: Anladım. En son çare Windows 10 Sıfırlama yapın veya yeni bir kullanıcı açın. Genişletmek için tıkla... Format atmak en kolay çözüm zaten içindeki oyunları programları tekrar dan yüklememek için atmadım Evet Windows 10 u en son sürümüne yükledim ve sorum düzeldi
Satyr dedi: Anladım. En son çare Windows 10 Sıfırlama yapın veya yeni bir kullanıcı açın. Genişletmek için tıkla... Format atmak en kolay çözüm zaten içindeki oyunları programları tekrar dan yüklememek için atmadım Evet Windows 10 u en son sürümüne yükledim ve sorum düzeldi