V vRexsu Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #1 Exo bıçak geldi mağazama. Önceden oni Katana vardı. Şimdi Exo mu alayım yoksa almayıp bekleyeyim mi?
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.389 Çözümler 2 19 Haziran 2025 #2 vRexsu dedi: Exo bıçak geldi mağazama. Önceden oni Katana vardı. Şimdi Exo mu alayım yoksa almayıp bekleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Bence alın hocam çok bekleme ihtimaliniz var ben 6 ay boyunca bayonet beklemiştim. Yani bu riske girmeye değmez Exo da çok güzel bir bıçak bence.
vRexsu dedi: Exo bıçak geldi mağazama. Önceden oni Katana vardı. Şimdi Exo mu alayım yoksa almayıp bekleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Bence alın hocam çok bekleme ihtimaliniz var ben 6 ay boyunca bayonet beklemiştim. Yani bu riske girmeye değmez Exo da çok güzel bir bıçak bence.
V vRexsu Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2025 #3 Kasım_0 dedi: Bence alın hocam çok bekleme ihtimaliniz var ben 6 ay boyunca bayonet beklemiştim. Yani bu riske girmeye değmez Exo da çok güzel bir bıçak bence. Genişletmek için tıkla... bende çok beğeniyorum fakat oni katana var ya zaten katana değil de başka bişe alsam mı diyorum ama sizde haklısınız
Kasım_0 dedi: Bence alın hocam çok bekleme ihtimaliniz var ben 6 ay boyunca bayonet beklemiştim. Yani bu riske girmeye değmez Exo da çok güzel bir bıçak bence. Genişletmek için tıkla... bende çok beğeniyorum fakat oni katana var ya zaten katana değil de başka bişe alsam mı diyorum ama sizde haklısınız
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.389 Çözümler 2 19 Haziran 2025 #4 vRexsu dedi: Bende çok beğeniyorum fakat oni Katana var ya zaten Katana değil de başka bir şey alsam mı diyorum ama sizde haklısınız. Genişletmek için tıkla... Bence hocam beğeniyorsanız direkt alın çünkü beğendiğiniz başka bir bıçak olduğunda aylar boyu bekleyebilirsiniz o yüzden direkt alın diye düşünüyorum.
vRexsu dedi: Bende çok beğeniyorum fakat oni Katana var ya zaten Katana değil de başka bir şey alsam mı diyorum ama sizde haklısınız. Genişletmek için tıkla... Bence hocam beğeniyorsanız direkt alın çünkü beğendiğiniz başka bir bıçak olduğunda aylar boyu bekleyebilirsiniz o yüzden direkt alın diye düşünüyorum.