B burakcetn Zeptopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #1 Bu konularda daha yeniyim, ortam sıcaklığına göre açılıp kapanan fanım için kod yazıyorum. İnternetten erişebildiğim kadarıyla bu noktaya kadar geldim ve tıkandım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-06-05 162110.png 178,5 KB · Görüntüleme: 68 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2023
Bu konularda daha yeniyim, ortam sıcaklığına göre açılıp kapanan fanım için kod yazıyorum. İnternetten erişebildiğim kadarıyla bu noktaya kadar geldim ve tıkandım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 6 Haziran 2023 #2 @burakcetn ".h" olmayacak orada. O header dosya uzantısı, oradaki class. Dilin temelini öğrenmeden girişirsen ahan da böyle oluyor işte. Önce öğren.
@burakcetn ".h" olmayacak orada. O header dosya uzantısı, oradaki class. Dilin temelini öğrenmeden girişirsen ahan da böyle oluyor işte. Önce öğren.
B burakcetn Zeptopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #3 Linuxginar dedi: @burakcetn ".h" olmayacak orada. O header dosya uzantısı, oradaki class. Dilin temelini öğrenmeden girişirsen ahan da böyle oluyor işte. Önce öğren. Genişletmek için tıkla... 1.si dilin temeli nedir bilmiyorum. 2.si ''.h'' silmeme rağmen düzelmiyor
Linuxginar dedi: @burakcetn ".h" olmayacak orada. O header dosya uzantısı, oradaki class. Dilin temelini öğrenmeden girişirsen ahan da böyle oluyor işte. Önce öğren. Genişletmek için tıkla... 1.si dilin temeli nedir bilmiyorum. 2.si ''.h'' silmeme rağmen düzelmiyor