T traxex Hectopat Katılım 14 Kasım 2014 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, exper 18.5 lcd kullanıyorum. DCR (Dynamic Contrast Ratio) modunu açıyorum pc kapatıp açtığımda bu ayar off oluyor, bunu sürekli kalıcı olarak ayarlamamız mümkün mü? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Kasım 2014
Merhaba arkadaşlar, exper 18.5 lcd kullanıyorum. DCR (Dynamic Contrast Ratio) modunu açıyorum pc kapatıp açtığımda bu ayar off oluyor, bunu sürekli kalıcı olarak ayarlamamız mümkün mü? Teşekkürler.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2014 #2 Menüde kalıcı olarak kapatma yoksa mümkün olacağını sanmıyorum.
T traxex Hectopat Katılım 14 Kasım 2014 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2014 #3 son_goku dedi: Menüde kalıcı olarak kapatma yoksa mümkün olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... DCR'nin sürekli açık olsun diyorum yani pc her defa açıp manuel olmadan.
son_goku dedi: Menüde kalıcı olarak kapatma yoksa mümkün olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... DCR'nin sürekli açık olsun diyorum yani pc her defa açıp manuel olmadan.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2014 #4 Silinen üye dedi: DCR'nin sürekli açık olsun diyorum yani pc her defa açıp manuel olmadan. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi menüde kalıcı olarak açık bırakma seçeneği yoksa mümkün olacağını sanmıyorum.
Silinen üye dedi: DCR'nin sürekli açık olsun diyorum yani pc her defa açıp manuel olmadan. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi menüde kalıcı olarak açık bırakma seçeneği yoksa mümkün olacağını sanmıyorum.