Exper Action Dex165 Sisteme Takviye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TechnoPaterİst

Hectopat
Daha fazla  
Beyler bilgisayarım bu ; INTEL CORE İ7 4770 3.4 GHZ 8 GB DDR3 1 TB HDD 4 GB AMD R7 240 WIN 8.1 - Vatan Bilgisayar Oyunlarda istediğim performansı alamadım ekran kartının çok kötü olduğunu biliyorum bana çok abartılı olmayan 300 lira bütçeli bi ekran kartı önerir misiniz ? Pc ile uyumlu olsun ve ekran kartını değiştirmem için başka hangi parçaları değiştirmem gerekir ? PSU diye biliyorum bir PSU önerirseniz çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah şu hazır bilgisayar satan dandik firmalar. i7 4790'ın yanına R7 240 koymuşlar. Ne güldüm be.

300 liraya aynı ekran kartını alabiliyorsunuz zaten. Bütçeyi daha da yükseltmeniz gerek daha yüksek performans için.

Bütçeyi boşver sen ekran kartı öner alacağım zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
450

Madem bütçe yok git en sağlam olanından bi ekran kartı al. GTX 980 al. Bütçe söyle kardeşim .

450

300 liraya aynı ekran kartını alabiliyorsunuz zaten. Bütçeyi daha da yükseltmeniz gerek daha yüksek performans için.

Araştırmama göre benim bilgisayarımdaki ekran kartı 140 200 tl. 300 değil. Ekran kartı önerir misiniz artık ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…