Shezhar Decapat Katılım 7 Eylül 2018 Mesajlar 6 7 Eylül 2018 #11 Wicker10 dedi: Nasıl yani sadece tornavidanın ucunun bir kenarı PWR diğer kenarı GND'ye değicek sanırsam. Genişletmek için tıkla... Yani bilgisayarın güç kablosunu prize takıcakmıyım
Wicker10 dedi: Nasıl yani sadece tornavidanın ucunun bir kenarı PWR diğer kenarı GND'ye değicek sanırsam. Genişletmek için tıkla... Yani bilgisayarın güç kablosunu prize takıcakmıyım
Wicker10 Kilopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 617 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2018 #12 Shezhar dedi: Yani bilgisayarın güç kablosunu prize takıcakmıyım Genişletmek için tıkla... Tabiki evet takılı olucak arkadaki tuşuda açıcaksınız ve tornavidayla dediğimi yapıcaksınız.
Shezhar dedi: Yani bilgisayarın güç kablosunu prize takıcakmıyım Genişletmek için tıkla... Tabiki evet takılı olucak arkadaki tuşuda açıcaksınız ve tornavidayla dediğimi yapıcaksınız.
Shezhar Decapat Katılım 7 Eylül 2018 Mesajlar 6 7 Eylül 2018 #13 Wicker10 dedi: Tabiki evet takılı olucak arkadaki tuşuda açıcaksınız ve tornavidayla dediğimi yapıcaksınız. Genişletmek için tıkla... Kısa devreyi yapıyorum fakat bilgisayarı ve fanı tetikliyemiyorum yarın tamirciye götüreceğim büyük ihtimale yinede çok sağol
Wicker10 dedi: Tabiki evet takılı olucak arkadaki tuşuda açıcaksınız ve tornavidayla dediğimi yapıcaksınız. Genişletmek için tıkla... Kısa devreyi yapıyorum fakat bilgisayarı ve fanı tetikliyemiyorum yarın tamirciye götüreceğim büyük ihtimale yinede çok sağol
Wicker10 Kilopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 617 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2018 #14 Shezhar dedi: Kısa devreyi yapıyorum fakat bilgisayarı ve fanı tetikliyemiyorum yarın tamirciye götüreceğim büyük ihtimale yinede çok sağol Genişletmek için tıkla... Rica ederim hadi hayırlısı.
Shezhar dedi: Kısa devreyi yapıyorum fakat bilgisayarı ve fanı tetikliyemiyorum yarın tamirciye götüreceğim büyük ihtimale yinede çok sağol Genişletmek için tıkla... Rica ederim hadi hayırlısı.