TechnopatGame Hectopat Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #1 Merhaba, Tabletim Exper EASYPAD E7HAN. Benim birkaç sorum olacaktı. Tableti şarja takıyorum ama 1 - 2 saat sonra baktığımda hala daha şarj olmadığını görüyorum. Ekran camı kırık. Bunu nerede yaptırabilirim ve fiyatı ne kadara gelir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2014
Merhaba, Tabletim Exper EASYPAD E7HAN. Benim birkaç sorum olacaktı. Tableti şarja takıyorum ama 1 - 2 saat sonra baktığımda hala daha şarj olmadığını görüyorum. Ekran camı kırık. Bunu nerede yaptırabilirim ve fiyatı ne kadara gelir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.365 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2014 #2 Şarj olmuyorsa bataryası/adaptörü bozulmuş olabilir. Ekran için yetkili servisle görüşün ve orijinal panel hakkında fiyat bilgisi alın.
Şarj olmuyorsa bataryası/adaptörü bozulmuş olabilir. Ekran için yetkili servisle görüşün ve orijinal panel hakkında fiyat bilgisi alın.