Exper Easypad H7G Tablete Format Atma

Arda Anıl

Megapat
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Günlerdir bu tablete bir format atmayı beceremedim. İnternette dolaşmadığım site, izlemediğim video kalmadı. Tableti küçük kuzenimden aldım. O da şifresini unutmuş bir türlü bulamadık şifreyi ve çare format atmaya geldi. Tablette açma kapatma tuşundan başka tuş yok. Videolara göre tablet bilgisayara bağlanıyor, bir program sayesinde format atılıyor. Tableti bilgisayara bağlayınca, programda tablet kırmızı gözüküyor. Sonrasında SWICH tuşuna basıp biraz bekleyince videolarda tablet yeşile dönüyor fakat bende tablet kapanıyor ve bir daha açılmıyor. Program da haliyle tableti görmüyor. Nasıl format atabilirim? Exper tabletlere aşina birisi yardımcı olabilirse çok minnettar olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabletin arka kapağını açınca vol + var o iki pine kısa devre yapın ses açma yapıyo tablet açılırken yapın

Tabletin arka kapağını açınca vol + var o iki pine kısa devre yapın ses açma yapıyo tablet açılırken yapın
Eve geçince rk batchtool ile ilgili yardım yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…