Exper Evm-01 sayfaların yüklenmemesi sorunu

N3F3S

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 gün önce modemin arayüzüne giremediğimi gördüm ve eski modemimle değiştirdim. Eski modemimi taktıktan sonra internet sayfalarına doğru düzgün giremez oldum girerken sayfayı 2-3 kez yeniledikten sonra girebiliyorum ara sıra internetteki fotoğraflarıda göstermiyor sayfayı yeniledikten sonra açılıyor sorun bilgisayarda olabilir diye format attım ama yine aynı sorun devam ediyor.
Sizce sorunun nedeni ne? Eski modemin içinden tıkırtılar geliyor çok sağlam değil acaba ondan olabilir mi yoksa tamamen İSS ya da kablolar ilemi alakalı?
Not:Modem Exper Evm-01
Not2:Youtube videolarında da aynı sorun var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi firmayı kullanıyor isen onu arayıp destek iste. Kablolar ile ilgili bir sorun olabilir. Kabloları değiştirmeyi dene.

Hangi firmayı kullanıyor isen onu arayıp destek iste. Kablolar ile ilgili bir sorun olabilir. Kabloları değiştirmeyi dene.
Firmayı derken modem firmasınımı yoksa Servis Sağlayıcısınımı?
Zaten bu dediğim şey mobil cihazlardada oluyor bu yüzden ethernet kablosundan olamaz herhalde.

Servis sağlayıcınızı arayın. Eğer orada sorun yok ise modem firmasını ararsınız.

Servis sağlayıcınızı arayın. Eğer orada sorun yok ise modem firmasını ararsınız.
Aradım arıza kaydı oluşturdular.
Büyük ihtimal modemden ama neyse.

Bugün geldiler modeme falan baktılar bağlantıda birşey yok dediler ama sorun hala devam ediyor çözüm herhalde yeni modem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…