Exper H2L-GV Kriter Dışı hatası

Wiralia

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi forumlar Technopat Sosyal. Bir süre önce İ5 6500 GTX 1060 bir sistem topladım. İlk zamanlarında monitör ile bir sıkıntım yoktu. Fakat monitör kendi çözünürlüğünün üzerine çıkınca "Kriter Dışı" diye bir yazı beliriyor. (Çözünürlük 1360x768 bu arada) ve kendi çözünürlüğüne dönünce yazı kayboluyor. Fakat son 3 gündür kendi çözünürlüğünde olmasına rağmen ekrandan yazı kaybolmuyor. Ne yapacağım lütfen yardım edin çok sıkıldım bu durumdan. Resim aşağıda.

Kriter dışı.jpg

Monitörler (belli başlı teknolojiler hariç) kendi çözünürlüğünün üstünü gösteremezler, benim monitörümde mesela 1680x1080 üstünü seçtiğim an ekran kapanıyor. Lakin kendi çözünürlüğüne geldiğinde bu sorunun düzelmiş olması gerekli. Acaba 1360x768 değil de "1366x768" 'de kalmış olabilir mi ayarınız?

asd.PNG

Hayır bakın böyle seçili defalarca kontrol ettim "Kriter Dışı" yazılı olduğundan dolayı monitör menüsünüde açamıyorum. Tuşların olduğu yerde alt ve üst okları var onların ikisine aynı anda basılı tutunca bir menü geliyor fakat oradada seçim yapamıyorum.

Monitörler (belli başlı teknolojiler hariç) kendi çözünürlüğünün üstünü gösteremezler, benim monitörümde mesela 1680x1080 üstünü seçtiğim an ekran kapanıyor. Lakin kendi çözünürlüğüne geldiğinde bu sorunun düzelmiş olması gerekli. Acaba 1360x768 değil de "1366x768" 'de kalmış olabilir mi ayarınız?
asd.PNG

Hayır bakın böyle seçili defalarca kontrol ettim "Kriter Dışı" yazılı olduğundan dolayı monitör menüsünüde açamıyorum. Tuşların olduğu yerde alt ve üst okları var onların ikisine aynı anda basılı tutunca bir menü geliyor fakat oradada seçim yapamıyorum.​

Bu problemin aynısı yaşıyorum aynı monitörde ve bende ne kadar araştırsamda bulamadım çözümünü fakat benim ikinci ekranım o yüzden fazla önemsemiyorum.

Bu problemin aynısı yaşıyorum aynı monitörde ve bende ne kadar araştırsamda bulamadım çözümünü fakat benim ikinci ekranım o yüzden fazla önemsemiyorum.
Masaüstü'ne sağ tıklayıp NVİDİA ayarlarına girip biraz kurcalayınca düzeltmiştim sanırım. Ama NVİDİA ile ilgili olduğunu hatırlıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı