Jigsaw299 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar Ben Exper H2L-GVD1 Almayı düşünüyorum ama araştırdım bazı sıtelerde yazmıyor. Acaba hoparlörü var mı Yani Mönitör e dahil bi hoparlör var mı onu merak edıyorum. Yardımcı Olursanız Sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2014
Arkadaşlar Ben Exper H2L-GVD1 Almayı düşünüyorum ama araştırdım bazı sıtelerde yazmıyor. Acaba hoparlörü var mı Yani Mönitör e dahil bi hoparlör var mı onu merak edıyorum. Yardımcı Olursanız Sevinirim
Jigsaw299 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #3 Silinen üye dedi: Exper, Casper alanları dövüyoruz . Genişletmek için tıkla... Sadece var mı yok mu öğrenmek istiyorum lütfen yardımcı olun
Silinen üye dedi: Exper, Casper alanları dövüyoruz . Genişletmek için tıkla... Sadece var mı yok mu öğrenmek istiyorum lütfen yardımcı olun
P Poseidon_ROG Ziyaretçi 16 Temmuz 2014 #4 Jigsaw299 dedi: Sadece var mı yok mu öğrenmek istiyorum lütfen yardımcı olun Genişletmek için tıkla... Gül kimi AOC, SAMSUNG, ASUS varken Exper'e neden bakıyosunki?
Jigsaw299 dedi: Sadece var mı yok mu öğrenmek istiyorum lütfen yardımcı olun Genişletmek için tıkla... Gül kimi AOC, SAMSUNG, ASUS varken Exper'e neden bakıyosunki?
Jigsaw299 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #5 Silinen üye dedi: Gül kimi AOC, SAMSUNG, ASUS varken Exper'e neden bakıyosunki? Genişletmek için tıkla... Çünkü şu an bahsettiğim monıtore bakıyorum ses çıkışı kapalı açsam altında girş varm mıdır ? Aldık bir kere artık seneye AOC, SAMSUNG , ASUS
Silinen üye dedi: Gül kimi AOC, SAMSUNG, ASUS varken Exper'e neden bakıyosunki? Genişletmek için tıkla... Çünkü şu an bahsettiğim monıtore bakıyorum ses çıkışı kapalı açsam altında girş varm mıdır ? Aldık bir kere artık seneye AOC, SAMSUNG , ASUS
Ahmet Gürses Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 757 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Rölanti 16 Temmuz 2014 #6 Hoparlör'ü yok.
Jigsaw299 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #7 Ahmet Gürses dedi: Hoparlör'ü yok. Genişletmek için tıkla... Saol kardeş olaydı iyiydi Sen nerden biliyorsun ben araştırdım ama bi yerde var dıyor bi yerde yok dıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2014
Ahmet Gürses dedi: Hoparlör'ü yok. Genişletmek için tıkla... Saol kardeş olaydı iyiydi Sen nerden biliyorsun ben araştırdım ama bi yerde var dıyor bi yerde yok dıyor.
Ahmet Gürses Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 757 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Rölanti 16 Temmuz 2014 #8 Alcağın monitör bu mu? Exper 18.5" Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar
Jigsaw299 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #9 Ahmet Gürses dedi: Alcağın monitör bu mu? Exper 18.5" Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Evet bu. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2014
Ahmet Gürses dedi: Alcağın monitör bu mu? Exper 18.5" Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Evet bu.
Ahmet Gürses Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 757 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Rölanti 16 Temmuz 2014 #10 Hoparlör yok bunu almanı tavsiye etmem. Hoparlörle pek işin olmaz zaten 2+1 al daha iyi.