Jigsaw299 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2014 #11 Ahmet Gürses dedi: Hoparlör yok bunu almanı tavsiye etmem. Hoparlörle pek işin olmaz zaten 2+1 al daha iyi. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2014
Ahmet Gürses dedi: Hoparlör yok bunu almanı tavsiye etmem. Hoparlörle pek işin olmaz zaten 2+1 al daha iyi. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol
YaSinSexy Kilopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2017 #12 Jigsaw299 dedi: Arkadaşlar Ben Exper H2L-GVD1 Almayı düşünüyorum ama araştırdım bazı sıtelerde yazmıyor. Acaba hoparlörü var mı Yani Mönitör e dahil bi hoparlör var mı onu merak edıyorum. Yardımcı Olursanız Sevinirim Eki Görüntüle 10031 Genişletmek için tıkla... Montör ün renk performansi n asiş renkleri canlimi acaba ben de alicamda inşALLAHB Bende almayi düşünüyorumda hocam renkler canlimi kullanan v armı ? Lütfeen.
Jigsaw299 dedi: Arkadaşlar Ben Exper H2L-GVD1 Almayı düşünüyorum ama araştırdım bazı sıtelerde yazmıyor. Acaba hoparlörü var mı Yani Mönitör e dahil bi hoparlör var mı onu merak edıyorum. Yardımcı Olursanız Sevinirim Eki Görüntüle 10031 Genişletmek için tıkla... Montör ün renk performansi n asiş renkleri canlimi acaba ben de alicamda inşALLAHB Bende almayi düşünüyorumda hocam renkler canlimi kullanan v armı ? Lütfeen.