M mertxgoo Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2019 #1 Alacağım monitör: 19.5 EXPER H3L-GVDS WIDE LED VGA DVI SPKR MONITOR SİYAH: Amazon.com.tr: Kurumsal Pazar Alacağım ekran kartı: Sapphire Nitro+ Amd Radeon Rx 570 4gb 256bit Gddr5 (dx12) Pcı-e 3 - n11.com Arkadaşlar normalde benim VGA girişli ekran kartım vardı, yeni olarak RX 570 alacağım. Bu alacağım monitör ekran kartına uyumlu mu yada uyum olan bir monitör önerebilir misiniz? Bütçe en fazla 500 TL. Bunun dışında hangi ekran kartı iyi? Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2019
Alacağım monitör: 19.5 EXPER H3L-GVDS WIDE LED VGA DVI SPKR MONITOR SİYAH: Amazon.com.tr: Kurumsal Pazar Alacağım ekran kartı: Sapphire Nitro+ Amd Radeon Rx 570 4gb 256bit Gddr5 (dx12) Pcı-e 3 - n11.com Arkadaşlar normalde benim VGA girişli ekran kartım vardı, yeni olarak RX 570 alacağım. Bu alacağım monitör ekran kartına uyumlu mu yada uyum olan bir monitör önerebilir misiniz? Bütçe en fazla 500 TL. Bunun dışında hangi ekran kartı iyi? Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Ertugrrul Kilopat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 495 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2019 #2 Lg 22MK400H 1ms HDMI IPS 21.5" Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu monitörü kullanıyorum ve memnunum ama şunları da önerebilirim : Asus VP228HE 21.5" Full HD 1ms D-Sub/HDMI Gaming Monitör incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com AOC E2270SWHN 21.5" 5ms 60Hz Vesa TN WLED Full HD Siyah Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Lg 22MK400H 1ms HDMI IPS 21.5" Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu monitörü kullanıyorum ve memnunum ama şunları da önerebilirim : Asus VP228HE 21.5" Full HD 1ms D-Sub/HDMI Gaming Monitör incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com AOC E2270SWHN 21.5" 5ms 60Hz Vesa TN WLED Full HD Siyah Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
M mertxgoo Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2019 #3 Ertugrrul dedi: Lg 22MK400H 1ms HDMI IPS 21.5" Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu monitörü kullanıyorum ve memnunum ama şunları da önerebilirim : Asus VP228HE 21.5" Full HD 1ms D-Sub/HDMI Gaming Monitör incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com AOC E2270SWHN 21.5" 5ms 60Hz Vesa TN WLED Full HD Siyah Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... hdmi ile bağlarsak ne kadar bi gecikme olur
Ertugrrul dedi: Lg 22MK400H 1ms HDMI IPS 21.5" Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Bu monitörü kullanıyorum ve memnunum ama şunları da önerebilirim : Asus VP228HE 21.5" Full HD 1ms D-Sub/HDMI Gaming Monitör incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com AOC E2270SWHN 21.5" 5ms 60Hz Vesa TN WLED Full HD Siyah Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... hdmi ile bağlarsak ne kadar bi gecikme olur