emirhan3118 Hectopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar bios güncellemeye niyetlendim. Sürücü bulamıyorum. Bilgisayarın seri kodu ile arattım exper de ekran kartı driveri gösteriyor ne yapabilirim? @Recep Baltaş @Ali Güngör Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2015
Arkadaşlar bios güncellemeye niyetlendim. Sürücü bulamıyorum. Bilgisayarın seri kodu ile arattım exper de ekran kartı driveri gösteriyor ne yapabilirim? @Recep Baltaş @Ali Güngör
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Haziran 2015 #2 BIOS güncellemesi için sürücü değil anakart üreticisinin yayınladığı güncelelme dosyasına ihtiyacınız var. O da burada: BIOS NameBIOS FOR H61H2-MV V1.0 Version11/27/2013 Update DescriptionRelease Reason: 1. Update BIOS for Win8.1 *Support eBLU(BIOS Live Update Utility) *Support eOC File Size2.86 MB Download GlobalEuropeChina [TBODY] [/TBODY] [TBODY] [/TBODY] [TBODY] [/TBODY] İşlemi AFUWIN ile Windows üzerinden yapıyorsunuz.
BIOS güncellemesi için sürücü değil anakart üreticisinin yayınladığı güncelelme dosyasına ihtiyacınız var. O da burada: BIOS NameBIOS FOR H61H2-MV V1.0 Version11/27/2013 Update DescriptionRelease Reason: 1. Update BIOS for Win8.1 *Support eBLU(BIOS Live Update Utility) *Support eOC File Size2.86 MB Download GlobalEuropeChina [TBODY] [/TBODY] [TBODY] [/TBODY] [TBODY] [/TBODY] İşlemi AFUWIN ile Windows üzerinden yapıyorsunuz.