Exper H61H2-MV Sistem Ekran Kartı Değişimi

AsafBerk

Hectopat
Daha fazla  
Bundan yaklaşık olarak 2 yıl önce Exper bir bilgisayar almıştım. O zamanlar pek oyun oynamıyordum. Şu sıralar ise çok fazla oyun oynuyorum. Bu yüzden ekran kartım bana yetmiyor.
Ekran kartımı değiştirmeye karar verdim. Şu andaki ekran kartım AMD Radeon HD 8350 ve ben Vatan Bilgisayardan MSI GTX750 Ti TwinfrozrGaming GDDR5 2GB 128 bit Nvidia GeForce DX 11.2 Ekran Kartı almayı düşünüyorum. Bu ekran kartı benim sistemime olur mu cevap verirseniz sevinirim.
Sistem Özelliklerim: CPU-Z'den baktım.)
İşlemci: İntel Core i5 3470 3.2GHz
Anakart: Üretici Firma:Exper Model:H61H2-MV
PSU: Markasını ve modelini bulamadım kusura bakmayın ama kasanın arkasında sistemin çalışması için gereken 240W 50-60hz yazıyor altında da Güç:300W yazıyor.
RAM:8 GB ama modelini falan tam bilmiyorum.
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkürler. :)

Güç kaynağına kasanın içinden bakmanız gerekiyor. Arkada yazanlar hangi voltaj değerleriyle ilgili olduğudur. Türkiye ve Avrupa 220 Volt kullanırken Kuzey Amerika 110 Volt kullanıyor. Karışıklık olmasın diye eski PSU'larda seçim yapılırdı. Şimdikiler otomatik.
O güç kaynağı 300 Watt'tır. Onu değiştirirseniz sizin faydanıza olur. GTX 750Ti ile belki çalışabilir fakat riske atmayın.
Ekran kartı olarak GTX 750Ti iyi olsa da R7 370 daha iyidir. 400-500 Watt bir PSU alıp R7 370 alın. PSU'nun +80 olmasına da dikkat edin.

Güç kaynağına kasanın içinden bakmanız gerekiyor. Arkada yazanlar hangi voltaj değerleriyle ilgili olduğudur. Türkiye ve Avrupa 220 Volt kullanırken Kuzey Amerika 110 Volt kullanıyor. Karışıklık olmasın diye eski PSU'larda seçim yapılırdı. Şimdikiler otomatik.
O güç kaynağı 300 Watt'tır. Onu değiştirirseniz sizin faydanıza olur. GTX 750Ti ile belki çalışabilir fakat riske atmayın.
Ekran kartı olarak GTX 750Ti iyi olsa da R7 370 daha iyidir. 400-500 Watt bir PSU alıp R7 370 alın. PSU'nun +80 olmasına da dikkat edin.
Öncelikle cevapladığın için çok teşekkür ederim. Ama şuan 14 yaşındayım ve belirli bir mesleğim veya işim daha doğrusu belirli bir gelir kaynağım yok. Şu anda ise benim 550 TL civarında bir param var. Bu bütçeye pek bir şey ekleyemem. Bana daha ucuz bir ekran kartı ve Güç Kaynağı önerebilir isen çok mutlu olurum.
Dip Not:Ekran kartın anakart ile uyumlu olup olmadığını nereden anlayacağım? Bir de anakarta para vermek istemiyorum.
Başka bir Dip Not daha: CS:GO'da 16:9'da orta ayarlarda 80 Fps falan verebilen bir kart önerebilirsen çok mutlu olurum. :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı