cemilcam Femtopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #1 Soruyu başlığa yazdım, cevap bekliyorum. Hızlı olursanız sevinirim. Ama PC tarzı olacak, yani anakartı söküp mini PC yapacağım film için falan. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2025
Soruyu başlığa yazdım, cevap bekliyorum. Hızlı olursanız sevinirim. Ama PC tarzı olacak, yani anakartı söküp mini PC yapacağım film için falan.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #2 Exper H7G R1 Exper EasyPad H7G Tablet Sanırım bu cihaz doğru mu, buna Windows yüklemek imkansız görünüyor. Artı 0 Eksi
Exper H7G R1 Exper EasyPad H7G Tablet Sanırım bu cihaz doğru mu, buna Windows yüklemek imkansız görünüyor.
KS KS cemilcam Femtopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #3 Jobs dedi: Exper H7G R1 Exper EasyPad H7G Tablet Sanırım bu cihaz doğru mu, buna Windows yüklemek imkansız görünüyor. Genişletmek için tıkla... Evet bu Jobs dedi: Exper H7G R1 Exper EasyPad H7G Tablet Sanırım bu cihaz doğru mu, buna Windows yüklemek imkansız görünüyor. Genişletmek için tıkla... Yetti kadar yardımcı olursanız memnun olurum olmaz ise android format atılmıyor ses açma kapama yok arkada bir tane vol + var kısa devre ile girdim ama orda şifreli eve geçince foto yükleyeyim Jobs dedi: Exper H7G R1 Exper EasyPad H7G Tablet Sanırım bu cihaz doğru mu, buna Windows yüklemek imkansız görünüyor. Genişletmek için tıkla... Android yüklemem için olur mu? Son düzenleme: 9 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Jobs dedi: Exper H7G R1 Exper EasyPad H7G Tablet Sanırım bu cihaz doğru mu, buna Windows yüklemek imkansız görünüyor. Genişletmek için tıkla... Evet bu Jobs dedi: Exper H7G R1 Exper EasyPad H7G Tablet Sanırım bu cihaz doğru mu, buna Windows yüklemek imkansız görünüyor. Genişletmek için tıkla... Yetti kadar yardımcı olursanız memnun olurum olmaz ise android format atılmıyor ses açma kapama yok arkada bir tane vol + var kısa devre ile girdim ama orda şifreli eve geçince foto yükleyeyim Jobs dedi: Exper H7G R1 Exper EasyPad H7G Tablet Sanırım bu cihaz doğru mu, buna Windows yüklemek imkansız görünüyor. Genişletmek için tıkla... Android yüklemem için olur mu?
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #4 Cihaza özel custom rom yoksa üreticinin desteklediği kadarını yükleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS cemilcam Femtopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #5 Jobs dedi: Cihaza özel custom rom yoksa üreticinin desteklediği kadarını yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam sizde custom rom benzeri birşey varmı Buna özel siteye giremiyorum pentaya atıyor Artı 0 Eksi
Jobs dedi: Cihaza özel custom rom yoksa üreticinin desteklediği kadarını yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam sizde custom rom benzeri birşey varmı Buna özel siteye giremiyorum pentaya atıyor
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #6 Hayır bende yok, internette modelinize göre aratın muhtemelen yoktur ama yinede göz gezdirin. Artı 0 Eksi