Kadir Begyt Hectopat Katılım 2 Ağustos 2013 Mesajlar 7 Yer Ankara Daha fazla Meslek Elektrik Teknisyeni 28 Kasım 2013 #1 Recep Bey benim exper H7S tabletin desen kodu 5 kez yanlış girildi ve gmail istiyor. Fakat benim tablette internet erişimi yok. Ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen.
Recep Bey benim exper H7S tabletin desen kodu 5 kez yanlış girildi ve gmail istiyor. Fakat benim tablette internet erişimi yok. Ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 28 Kasım 2013 #2 Tablette kablosuz internet olması lazım. Bağlantı olan bir yere yanınızda götürüp bu şekilde internete erişip kaldırın blokeyi.
Tablette kablosuz internet olması lazım. Bağlantı olan bir yere yanınızda götürüp bu şekilde internete erişip kaldırın blokeyi.
Kadir Begyt Hectopat Katılım 2 Ağustos 2013 Mesajlar 7 Yer Ankara Daha fazla Meslek Elektrik Teknisyeni 29 Kasım 2013 #3 Peki ama ekranda gmail girişinden başka hiç bir yere giremiyorum. Kitlemiş nasıl girebilirim ? İnternet var ama ondan bağlanamıyorum..
Peki ama ekranda gmail girişinden başka hiç bir yere giremiyorum. Kitlemiş nasıl girebilirim ? İnternet var ama ondan bağlanamıyorum..
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 29 Kasım 2013 #4 Tableti kapatıp açtınız mı?
Kadir Begyt Hectopat Katılım 2 Ağustos 2013 Mesajlar 7 Yer Ankara Daha fazla Meslek Elektrik Teknisyeni 19 Aralık 2013 #5 Teşekkürler sorunum halloldu.