MasumBalgam Hectopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2016 #1 Öncelikle merhaba EXPER KARİZMA A5V-R11 laptobum var ve RAM'ını 16 GB'a yükseltmek istiyorum. Exper'in sitesine falan baktım arastırdım da baska yerlerden anakart sitesinede baktım ama yardımcı olacak bir şey bulamadım. Nasıl öğreneceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2016
Öncelikle merhaba EXPER KARİZMA A5V-R11 laptobum var ve RAM'ını 16 GB'a yükseltmek istiyorum. Exper'in sitesine falan baktım arastırdım da baska yerlerden anakart sitesinede baktım ama yardımcı olacak bir şey bulamadım. Nasıl öğreneceğim?
ejderya Hectopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 43 Yer Angara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front End Developer 2 Ağustos 2016 #2 Anakartın tam modelini yazarak sorabilirsin. Modele göre maximum desteklediği bellek miktarı ve hızına bakarak yükseltme yaparsın
Anakartın tam modelini yazarak sorabilirsin. Modele göre maximum desteklediği bellek miktarı ve hızına bakarak yükseltme yaparsın