Exper Karizma B5121 ekran kartını iptal etmek

WuziMu

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Exper karizma B5121 modeli laptopum var ekran kartı arızalı. AMD HD 5450 modeli. İşlemci Intel P6100. Ekran kartını iptal edip Intel HD Graphics kullanmak istiyorum, nasıl yapabilirim? Ekran kartı anakarta gömülü. PC'ye ekran VGA ile geliyor.

Aygıt yöneticisinden kaldırmayı denediniz mi?

Aygıt yöneticisinden kaldırmayı denediniz mi?

VGA'sız görüntü gelmiyordu driver ı yükledim AMD'nin gene gelmedi aygıtı kaldırdım VGA olarak çalışıyor HD Graphics yüklesem gelir mi?

VGA'sız görüntü gelmiyordu sürücüyü yükledim AMD'nin gene gelmedi aygıtı kaldırdım VGA olarak çalışıyor HD Graphics yüklesem gelir mi?
HD Graphics sürücüsünü yüklemediyseniz elbette yükleyin. Gelme ihtimali var. Zaten AMD HD 5450 modelini aygıt yöneticisinden kaldırınca otomatik olarak HD Graphics ekran kartına geçmesi lazım. Sürücüleri kurun belki de o yüzden geçmiyor HD Graphics ekran kartına.

Teşekkür ederim birazdan deneyeceğim.

Pentium P6100'ün grafik özelliği yok mu? Intel HD Graphics indiriyorum kurarken uyumlu değildir gibi bir uyarı alıyorum. HDMI ile görüntü gelmiyor ama VGA ile geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…