K karayel0 Hectopat Katılım 8 Kasım 2014 Mesajlar 5 1 Şubat 2015 #1 Exper karizma laptop güncel bios unu bulamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2015
K karayel0 Hectopat Katılım 8 Kasım 2014 Mesajlar 5 18 Şubat 2015 #3 Güncel bios bulamıyorum. Arkadaşlar biosu buldum dosyanın içeriği böyle. Şimdi nasıl kuracağım acaba. Yardımcı olur musnuz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2015
Güncel bios bulamıyorum. Arkadaşlar biosu buldum dosyanın içeriği böyle. Şimdi nasıl kuracağım acaba. Yardımcı olur musnuz?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 18 Şubat 2015 #4 AFUDOS ile ASUS BIOS Güncelleme Rehberi | Technopat Sosyal Silinen üye dedi: Üreticinin sitesinde güncel BİOS yok mu ? Genişletmek için tıkla... Exper ve Casper BIOS paylaşmaz. Kavrayalım artık neden bu markaları tavsiye etmediğimizi.
AFUDOS ile ASUS BIOS Güncelleme Rehberi | Technopat Sosyal Silinen üye dedi: Üreticinin sitesinde güncel BİOS yok mu ? Genişletmek için tıkla... Exper ve Casper BIOS paylaşmaz. Kavrayalım artık neden bu markaları tavsiye etmediğimizi.
F fatih52 Ziyaretçi 18 Şubat 2015 #5 MF dedi: AFUDOS ile ASUS BIOS Güncelleme Rehberi | Technopat Sosyal Exper ve Casper BIOS paylaşmaz. Kavrayalım artık neden bu markaları tavsiye etmediğimizi. Genişletmek için tıkla... Benim cihazımın sitesinde güncel BİOS var. Diğer markalarda da aynı durum vardır diye düşündüm.
MF dedi: AFUDOS ile ASUS BIOS Güncelleme Rehberi | Technopat Sosyal Exper ve Casper BIOS paylaşmaz. Kavrayalım artık neden bu markaları tavsiye etmediğimizi. Genişletmek için tıkla... Benim cihazımın sitesinde güncel BİOS var. Diğer markalarda da aynı durum vardır diye düşündüm.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Şubat 2015 #6 Bios tarihi 2010'dan düşükse güncelleyin: http://download.msi.com/bos_exe/1682_10o.zip Buradan indirin sosyalde usb bootable yapmayı öğrenip uygulayın. Usb boot edip 98 ekranında flash yazıp enter'a basın.
Bios tarihi 2010'dan düşükse güncelleyin: http://download.msi.com/bos_exe/1682_10o.zip Buradan indirin sosyalde usb bootable yapmayı öğrenip uygulayın. Usb boot edip 98 ekranında flash yazıp enter'a basın.