EXPER Karizma BLB3 Dizüstü Bilgisayarımın Ekran Kartı Değişir mi ?

emre_sl7

Hectopat
İyi günler dizüstü bilgisayarım birçok oyunu kaldırmıyor ve ben ekran kartımı değiştirmek istiyorum. Ancak internet'ten baktığım bazı sitelerde " Değişir " bazı sitelerde " Değişmez " diyor. Eğer değişiyorsa ona göre ekran kartı Alacağım. Sizce ?

Bilgisayarın Özellikleri;

• Ram : 2 GB ( Kullanılabilir Miktar 1.86 GB )
  • İşlemci : İntel (R) Pentium (R) CPU P6200 @2.13 GHz
  • Sistem Türü : 32 Bit
  • Ekran Kartı : Intel (R) HD Graphics 32 Bit 762 MB

Bilgisayarım Laptop.

Son düzenleyen: Moderatör:
Letopunuzun marka ve modelini belirtirmisiniz ? Genede pek değişeceğini sanmıyorum.

Maalesef değişmiyor. Özellikleri de zaten bir hayli düşük.

Peki " Harici Ekran Kartı " Diye Bişey Var Mı Ben Oyun Oynarken Takıp Sonra Çıkarsam ?

Arkadaşlar Zaten Ben 1-2 Bilgisayarcıya Sordum Ram Ve İşlemci Değişiyormuş Onları Değiştiricem Benim Derdim Ekran Kartı..

- - - Güncellendi - - -

Benim Sadece İşim Oyunla.. Oyunları Kaldırsın Yeter..

Bu pc sahibi bir cözüm bulabildi mi acaba? Bende de aynı model pc var ve aynı sorunları bende yasıyorum.

İşlemcin çok düşük ve eski. Yeni bir ekran kartına ücret ödesen bile darboğaz sorunları yaşarsın ki ucuz bişeye para vermek de anlamsız olur.
Bence hiç uğraşma ve parana boşa kıyma. O sistemi modifiye edeceğine iyi bir gamer notebook alman daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…