brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 23 Mayıs 2017 #1 Lap-toplarda genel sorun olan menteşe arızası dolayısıyla cihazdan ümidi kesince söküp parçalarını satmaya karar verdim her biri sorunsuz çalışmakta. HDD: 80 TL Ana kart: 100 TL RAM: 65 TL Ekran : 90 TL Klavye : 20 TL Toptan satın alan arkadaşlara 300 TL'ye vermeyi düşünüyorum. (Daha ufak parçalara ihtiyacı olanlar örneğin sadece fan, soğutucu, kablosuz ağ adaptörü gibi konuya yazsın konu üzerinden fiyat konuşup satış yapabilirim) Ekran satılmıştır. Dosya Ekleri 1.jpg 808,2 KB · Görüntüleme: 117
Lap-toplarda genel sorun olan menteşe arızası dolayısıyla cihazdan ümidi kesince söküp parçalarını satmaya karar verdim her biri sorunsuz çalışmakta. HDD: 80 TL Ana kart: 100 TL RAM: 65 TL Ekran : 90 TL Klavye : 20 TL Toptan satın alan arkadaşlara 300 TL'ye vermeyi düşünüyorum. (Daha ufak parçalara ihtiyacı olanlar örneğin sadece fan, soğutucu, kablosuz ağ adaptörü gibi konuya yazsın konu üzerinden fiyat konuşup satış yapabilirim) Ekran satılmıştır.
T TechnoBey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 1.210 Makaleler 9 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2017 #2 20/30 Değerler çok garipmiş HDD için
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 6 Haziran 2017 #3 TechnoBey dedi: 20/30 Değerler çok garipmiş HDD için Genişletmek için tıkla... Malzeme o yapacak bir şey yok Ekran ve 2GB Samsung RAM satılmıştır.
TechnoBey dedi: 20/30 Değerler çok garipmiş HDD için Genişletmek için tıkla... Malzeme o yapacak bir şey yok Ekran ve 2GB Samsung RAM satılmıştır.