Ö Özkan783 Ziyaretçi 6 Ocak 2015 #11 SemihUluca dedi: Yeni nesil ekran kartlarının hiç biri üzülerek söylüyorum ki o kasaya sığmaz. Hadi diyelim sığdırdın bir şekilde, hava sirkilasyonu olmadığından dolayı bir sürü problemle karşılarsın. Sıcaklık, performans düşmesi gibi... Genişletmek için tıkla... Tam buldum her şey hazır diyordum ki boş oldu. Neyse önerdiğiniz kasa kesin sığar değil mi ? Sonra sıkıntı olmasın Resul.A dedi: Bu sığar ama bence de yeni bir kasa alman lazım. Gigabyte Nvidia GeForce GTX 970 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı Genişletmek için tıkla... Hocam, ne yaptın çok pahalı. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2015
SemihUluca dedi: Yeni nesil ekran kartlarının hiç biri üzülerek söylüyorum ki o kasaya sığmaz. Hadi diyelim sığdırdın bir şekilde, hava sirkilasyonu olmadığından dolayı bir sürü problemle karşılarsın. Sıcaklık, performans düşmesi gibi... Genişletmek için tıkla... Tam buldum her şey hazır diyordum ki boş oldu. Neyse önerdiğiniz kasa kesin sığar değil mi ? Sonra sıkıntı olmasın Resul.A dedi: Bu sığar ama bence de yeni bir kasa alman lazım. Gigabyte Nvidia GeForce GTX 970 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı Genişletmek için tıkla... Hocam, ne yaptın çok pahalı.
M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2015 #12 GTX 960 Mini-İTX alabilirsiniz. Kasanın boyu ne kadar?