Exper klavye neden çok ucuz?

Evet arkadaşlar bildiğim kadarıyla Exper köklü marka neden bu kadar ucuz? Sizce alınır mı?

Ben o klavyeyi kullanıyorum PC'im Exper olduğu için yanında geldi daha 1, 2 ay oldu ama hiç sorun yaşamadım gayet memnunum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video da o klavye mevcut 03.30 saniyede kısa da olsa anlatıyor bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Membrane klavye nedir açıklayabilir misiniz?
Membrane ve mekanik olmak uzere ikiye ayriliyor klavyeler. Membrane klavyelerde tuslarin altinda bulunan silikon gibi bir madde vardir, bu madde siz her tusa tikladiginizda onun da altinda bulunan PCB'ye sinyali iletir. Bu da tusun calismasini saglar. Mekanik klavyelerde ise ekstra bir katmana ihtiyac olmadan direkt olarak tikladiginizda sinyalin PCB'ye iletilmesini saglar. Mekanik klavyelerde switch kullanir, bu yuzden kaliteli olsa da daha pahaliya mal olur. Membrane klavyelerde ise PCB, tuslar ve silikonumsu yapi kullanildigi icin kat kat daha ucuza mal olurken daha az kalitelidir.

Ben o klavyeyi kullanıyorum PC'im Exper olduğu için yanında geldi daha 1, 2 ay oldu ama hiç sorun yaşamadım gayet memnunum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video da o klavye mevcut 03.30 saniyede kısa da olsa anlatıyor bakabilirsiniz.

Ben çok klavye bozdum :D . Kablosunun kalitesi nasıl acaba?

Ben çok klavye bozdum :D . Kablosunun kalitesi nasıl acaba?

Dediğim gibi çok süre olmadı kullanalı ama kablo adi gibi durmuyor yani istemli olarak zarar vermeye çalışmazsanız kolay kolay bozulcağını sanmıyorum 😀.

Sıklıkla klavye bozan birisiyseniz bence paranizi biriktirip Bloody B120 alin. Biraz daha saglam ve oyun icin yapilmis bir klavye.

Yani evet güzel kullanamıyorsa bir kere alıp tam kalitelisinden almak daha mantıklı.

Sıklıkla klavye bozan birisiyseniz bence paranizi biriktirip Bloody B120 alin. Biraz daha saglam ve oyun icin yapilmis bir klavye.

Bloody markasını birçok arakdaşım da öneriyor fakat ben dediğim gibi çok klavye bozdum beni 6 ay götürsün yeter sonrasında doların düşmesiyle mekanik klavye almayı düşünüyorum. Mekanik klavyeler duyduğuma göre zor bozuluyormuş.

Bloody markasını birçok arakdaşım da öneriyor fakat ben dediğim gibi çok klavye bozdum beni 6 ay götürsün yeter sonrasında doların düşmesiyle mekanik klavye almayı düşünüyorum. Mekanik klavyeler duyduğuma göre zor bozuluyormuş.

6 Ay için ideal gibi bence. Dolar bu aralar uçuk sonrasında mekaniğe geçmek iyi fikir gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı