I ibrahimlulq Kilopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 156 29 Aralık 2018 #1 Merhaba Exper marka bir laptopumuz var biraz eski. USB'ye Windows 7 yükledik. Ama yapamadık. Fotoğraflarda olduğu gibi yapiyoruz. Başlatıyoruz siyah ekran üstünde yanıp sönen alttan tire çıkıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2018
Merhaba Exper marka bir laptopumuz var biraz eski. USB'ye Windows 7 yükledik. Ama yapamadık. Fotoğraflarda olduğu gibi yapiyoruz. Başlatıyoruz siyah ekran üstünde yanıp sönen alttan tire çıkıyor.
Skyline34 Hectopat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 424 Çözümler 3 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni ve Grafiker 29 Aralık 2018 #2 O tireyi görünce art arda birkaç kez "Enter" tuşuna basın, Windows kurulum ekranının gelmesi lazım.
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 29 Aralık 2018 #3 ISO dosyasını rufus ile yazdırmayı deneyin.
I ibrahimlulq Kilopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 156 29 Aralık 2018 #4 gurkanyal dedi: ISO dosyasını rufus ile yazdırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten acaba iso dosyası bozuk olabilir mi?
gurkanyal dedi: ISO dosyasını rufus ile yazdırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım zaten acaba iso dosyası bozuk olabilir mi?
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 29 Aralık 2018 #5 ibrahimlulq dedi: Öyle yaptım zaten acaba iso dosyası bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bence de. O sıkıntı boot edecek cihaz bulamadığından olur.
ibrahimlulq dedi: Öyle yaptım zaten acaba iso dosyası bozuk olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bence de. O sıkıntı boot edecek cihaz bulamadığından olur.
I ibrahimlulq Kilopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 156 29 Aralık 2018 #6 Skyline34 dedi: O tireyi görünce art arda birkaç kez "Enter" tuşuna basın, Windows kurulum ekranının gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Bastım dıt dıt dıt diye ses cikariyor her bastigimda.
Skyline34 dedi: O tireyi görünce art arda birkaç kez "Enter" tuşuna basın, Windows kurulum ekranının gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Bastım dıt dıt dıt diye ses cikariyor her bastigimda.
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 29 Aralık 2018 #7 ibrahimlulq dedi: Bastım dıt dıt dıt diye ses cikariyor her bastigimda. Genişletmek için tıkla... ISO bozuk herhalde.
ibrahimlulq dedi: Bastım dıt dıt dıt diye ses cikariyor her bastigimda. Genişletmek için tıkla... ISO bozuk herhalde.
I ibrahimlulq Kilopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 156 29 Aralık 2018 #8 Baska bir tanesiyle daha denedim olmuyor. gurkanyal dedi: ISO bozuk herhalde. Genişletmek için tıkla...
Baska bir tanesiyle daha denedim olmuyor. gurkanyal dedi: ISO bozuk herhalde. Genişletmek için tıkla...
I ibrahimlulq Kilopat Katılım 7 Ağustos 2018 Mesajlar 156 29 Aralık 2018 #9 ibrahimlulq dedi: Baska bir tanesiyle daha denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayar da çalışıyor. Acaba usb yi mi etkinleştirmedik.
ibrahimlulq dedi: Baska bir tanesiyle daha denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayar da çalışıyor. Acaba usb yi mi etkinleştirmedik.
gurkanyal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 1.450 Çözümler 13 29 Aralık 2018 #10 Hocam usb bellegi ilk sıraya alın.