Exper laptop yükseltme önerisi

Wonders

Picopat
Bir tane Exper marka laptop almak istiyorum. Önceden vardı, bozuldu. Yeni bir tane almaya karar verdim nostaljik olması açısından ve uygun fiyatı da cabası. Bu laptopu aldıktan sonra HDD veya SSD takviyesi yapmak istiyorum, ayrıca RAM de eklemek istiyorum ama ne kadar destekler ne takabilirim bilmiyorum. Ayrıca işlemci falan değiştiriliyor mu hiçbir bilgim yok. Bunlar hakkında bilgisi olan bilgilendirebilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1ac6145887e73e08203af9605784fa16.jpg
    120 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam modeli yazarsanız yardımcı olabiliriz ancak bildiğim kadarıyla netbooklarda işlemci anakarta gömülü yani değiştiremezsiniz. RAM miktarı genelde en fazla 2 GB'a kadar yükseltilebiliyor ancak modelini yazarsanız teyitini yapabilirim.

Uygun fiyatlı olarak 2-4. nesil i5 li acerlara bakabilirsin. Ramını 8 veya 12 gb yapıp 480 gb sata sdd takarsan iş görecek bir laptopa dönüşebilir.

Uygun fiyatlı olarak 2-4. nesil i5'li Acer'lara bakabilirsin. RAM'ını 8 veya 12 GB yapıp 480 GB SATA SSD takarsan iş görecek bir laptopa dönüşebilir.

Bu laptopu 200 TL civarına alabiliyorum bahsettiğiniz laptopun fiyatları ne civarlarda?

Exper bilge laptop diye geçiyor genelde 1 GB RAM takılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…