Can Kural Hectopat Katılım 3 Eylül 2013 Mesajlar 599 Makaleler 1 Yer Ankara - Yenimahalle Daha fazla Meslek Öğrenci 15 Eylül 2013 #11 Peki bendeki sürümü nasıl bileceğim. "CPU-Z" ya da " Speccy " programıyla öğrene bilir miyim? Ya da " cmd " penceresinde " SYSTEMINFO " koduyla?
Peki bendeki sürümü nasıl bileceğim. "CPU-Z" ya da " Speccy " programıyla öğrene bilir miyim? Ya da " cmd " penceresinde " SYSTEMINFO " koduyla?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 15 Eylül 2013 #12 cankural dedi: Peki bendeki sürümü nasıl bileceğim. "CPU-Z" ya da " Speccy " programıyla öğrene bilir miyim? Ya da " cmd " penceresinde " SYSTEMINFO " koduyla? Genişletmek için tıkla... Aida64 neden kullanmıyorsun???
cankural dedi: Peki bendeki sürümü nasıl bileceğim. "CPU-Z" ya da " Speccy " programıyla öğrene bilir miyim? Ya da " cmd " penceresinde " SYSTEMINFO " koduyla? Genişletmek için tıkla... Aida64 neden kullanmıyorsun???
Can Kural Hectopat Katılım 3 Eylül 2013 Mesajlar 599 Makaleler 1 Yer Ankara - Yenimahalle Daha fazla Meslek Öğrenci 15 Eylül 2013 #13 Şuanda Aida64'ü kurdum. Nasıl öğreneceğim? Hangi pencerede yazıyor?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 15 Eylül 2013 #14 Anakart > BIOS.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Eylül 2013 #15 Burak Alkan dedi: Anakart > BIOS. Genişletmek için tıkla... Hayır Burak bey ben Optik sürücünün firmwaresi için istemişdim Neyse Bios bilgilerini bulmayı öğrenmiş olur bununla da. - - - Güncellendi - - - cankural dedi: Şuanda Aida64'ü kurdum. Nasıl öğreneceğim? Hangi pencerede yazıyor? Genişletmek için tıkla... Depolama> Optik sürücüler> Firmware revizyonu.
Burak Alkan dedi: Anakart > BIOS. Genişletmek için tıkla... Hayır Burak bey ben Optik sürücünün firmwaresi için istemişdim Neyse Bios bilgilerini bulmayı öğrenmiş olur bununla da. - - - Güncellendi - - - cankural dedi: Şuanda Aida64'ü kurdum. Nasıl öğreneceğim? Hangi pencerede yazıyor? Genişletmek için tıkla... Depolama> Optik sürücüler> Firmware revizyonu.
Can Kural Hectopat Katılım 3 Eylül 2013 Mesajlar 599 Makaleler 1 Yer Ankara - Yenimahalle Daha fazla Meslek Öğrenci 16 Eylül 2013 #16 Saolun BIOS sürümünü öğrettiğiniz için zaten biliyordum ama neyse Depolama> Optik sürücüler den sonra Firmware revizyonu diye bir seçenek yok. - - - Güncellendi - - -
Saolun BIOS sürümünü öğrettiğiniz için zaten biliyordum ama neyse Depolama> Optik sürücüler den sonra Firmware revizyonu diye bir seçenek yok. - - - Güncellendi - - -
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Eylül 2013 #17 208-BB olana tıklarsan olur