Exper Notebook Sıcaklık Değerleri

Makaleler
2
Yer
Denizli / Merkez
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Exper notebook sıcaklık değerleri işlemci i7 3610qm boşta 55-60 arası yükte 80-85 arası oynuyor. Aynı değerler anakart içinde geçerli. Acaba bu bir sorun teşkil eder mi? Notebook yeni alındı. 80 derecelere ulastığında kapanma gibi bir sorunla karşılaşmadım. Yine de sizlerinde fikirlerinizi alıyım dedim. Daha öncede notebook soğutucu için konu açmıştım. Alıcam büyük ihtimalle. :D

Notebook bu: TeknoBiyotik: Exper Karizma Intel Core i7 3610QM 2.3GHz, 8GB Ram, 1GB GT635M, 750GB HDD, 15.6" W8 (A5V-C81) - Notebook - Notebook

Akdeniz iklimi yaşanan sıcak iklimli bölgelerde notebook kullanmak biraz sıkıntılı. Soğutucusuz notebook kullanılmıyor. Eğer sahil kesimlerinde değilseniz, yaz-kış mevsim değişimleri fazla değilse genelde gerek kalmaz soğutucuya. Ben Marmaris'teyim Casper Nirvana notebook'um var yazın ısınma problemi yaşamıyorum. Exper'i test edemedim daha burda. Eğer soğutucu alcaksanız Logitech'in 2 kademeli soğutucu fanlarından fiyatları 80-100 arası değişen soğutucuları öneririm.

Taksit ve ödeme durumları farkı yüzünden almış bulunduk. Kredi kartı bende ailemde kullanmıyor. Peş alınmasıda baya zor. Gönlüm msi dı ama olmadı. Aslında notebook dan şikayetçi değilim. Isısıda pek sorun yaratmıyor ama sonradan yaratır mı onu merak ettim. Hiç o ısılara ulaşınca kapanmadı. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı