Exper OEM PC 4 i5-12400 RTX 4060 alınır mı?

xhasan

Femtopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Önerebileceğiniz birşey var mı?
25 bin TL'ye şu sistem fiyat/performans.

32 bin TL'ye de DDR5 daha iyi versiyonu var.

Eğer taksitle almak istiyorum derseniz de Vatan'da şu sistem 33.100 TL. Ziraat'in Bankkart kredi kartı kampanyasındaki 1500 TL ekstre indirimine katılırsanız 31.600 TL'ye gelmiş olur.

25 bin TL'ye şu sistem fiyat/performans.

32 bin TL'ye de DDR5 daha iyi versiyonu var.

Eğer taksitle almak istiyorum derseniz de Vatan'da şu sistem 33.100 TL. Ziraat'in Bankkart kredi kartı kampanyasındaki 1500 TL ekstre indirimine katılırsanız 31.600 TL'ye gelmiş olur.

Teşekkür ederim
Birde bunların içinde galiba işletim sistemi yok
bilgisayarcilara gitsem windows koyarlarmi maliyeti ne kadar olur

Teşekkür ederim
Birde bunların içinde galiba işletim sistemi yok
bilgisayarcilara gitsem windows koyarlarmi maliyeti ne kadar olur
OEM Windows 10 veya 11 lisans kodu alabilirsiniz internette 50-100 tl civarı. Siz bilgisayarcıya gitseniz sizden en az 500 tl alır bu işlem için. Windows kurması çok basit. Başka pc'den usb ile Windows'un kendi sitesinden kurabilirsiniz tamamen orjinal olarak.

OEM Windows 10 veya 11 lisans kodu alabilirsiniz internette 50-100 tl civarı. Siz bilgisayarcıya gitseniz sizden en az 500 tl alır bu işlem için. Windows kurması çok basit. Başka pc'den usb ile Windows'un kendi sitesinden kurabilirsiniz tamamen orjinal olarak.
şey kusura bakmayın anlamadım da biraz daha aydınlatabilir misiniz

şey kusura bakmayın anlamadım da biraz daha aydınlatabilir misiniz
Freedos sistem aldığınızda donanım montajları sonrası test vs yapıp size gönderdikleri için Windows kurulu gelmiş oluyor genelde. Tek yapmanız gereken Windows lisansı almak 50-100 tl civarına.

Windows kurulu gelmezse de usb hazırlayacaksınız şu videodaki gibi. Oldukça kolay.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Freedos sistem aldığınızda donanım montajları sonrası test vs yapıp size gönderdikleri için Windows kurulu gelmiş oluyor genelde. Tek yapmanız gereken Windows lisansı almak 50-100 tl civarına.

Windows kurulu gelmezse de usb hazırlayacaksınız şu videodaki gibi. Oldukça kolay.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı