Exper Q5V ısınma sorunu

emrey2937

Kilopat
Daha fazla  
Exper Q5V i5 3230M GT 635M 8 GB RAM bir nootbookum var ama ısınma problemi var. Macunu yeniledim fanı temizledim. Emergency kit scanner ile tarattım virüs çıkmadı. Sebebi ne olabilir önerileriniz ne ?

Son düzenleyen: Moderatör:
O antivirüse güvenmeyin. KIS 2017 ile taratın Malwarebytes ile malware taraması yaptırın. Hazır bunları yapmışken yanında temiz kurulum da yapmnızı öneririm. Isınma boştayken mi oluyor yoksa oyun filan mı oynuyorsunuz?

dediğiniz antivirüs programı ile tarama yaptırdım virüs çıkmadı ve ısınma oyun oynarken oluyor
işlemci max 83 ekran kartı ise max 93 derece oluyor ne yapmam gerekiyor

Macunu doğru sürdüğünüzden eminseniz sorun bilgisayardan kaynaklıdır. Alta bir soğutucu alabilirsiniz.
soğutucu var ama o kadar etkili değil termal macun ince bir tabaka sürdüm ne yapmam gerek bu ısı dereceleri sorun olurmu ? işlemci 85 dereceyi geçince fan hızlı dönmeye başlıyor ve bugün test ettim rust oynunu aralıksız 6 saat oynadım kapanma, hata, kasma, drop gibi şeyler yaşamadım ve işlemcim 77,80 arası gidip geldi ekran kartı ise max 93 oldu yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…